Hoya a lansat melodia “Now You Can Cry” autocompusă pentru “Dancing High”!

Fanii pot asculta acum în liniște varianta audio a cântecului uimitor creat de Hoya pentru echpa lui de dansatori de la show-ul “Dancing High”.

Pentru cei mai puțin familiarizați, “Dancing High” a  fost un reality show în care adolescenți dansatori s-au bătut pe echipe pentru premiul cel mare care a constat într-o bursă de studiu la o prestigioasă școală de dans din SUA.

Echipele de dans au avut câte un antrenor celebritate, printre aceștia numărându-se și Hoya. Din echipa lui de dansatori lui s-a numărat și Jisung din NCT. Hoya a reușit să ridice nivelul echipei lui cu coregrafii spectaculoase și cu multă pasiune. La finalul competiției, echipa lui Hoya a avut o evoluție spectaculoasă, dansând pe o melodie compusă de artist special pentru elevii săi, care l-au inspirat.

Acum idolul își bucură fanii cu o variantă completă a cântecului pe care l-a scris, compus și produs singur, cu tot cu versuri. “Now You Can Cry” este cu siguranță o melodie care atrage atenția așa că vă invităm să o ascultați cu multă căldură, dacă nu ați făcut-o deja:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s