6 actori super talentați care au fost modele înainte

Dacă sunteți fani de K-Drame, ați observat că modelele au devenit actori în dramele coreene. Nu numai că sunt înalți, frumoși și carismatici, dar și ei au și un mare talent la actorie.

Regizorii din spatele camerelor de înregistrat de pe platourile de filmare sunt surprinși de înălțimea lor. De asemenea, pentru acești actori, „picioarele manierate” sunt obligatorii la filmări. Puțin mai jos aveți 6 modele transformate în actori perfecți, care uimesc cu efecte vizuale minunate și cu talentul lor actoricesc uimitor.

Lee Min Ki

Lee Min Ki are deja la activ mai multe seriale. El a apărut recent în „The Beauty Inside” și a atras din nou atenția publicului. Starul are 183 cm înălțime și a debutat mai întâi ca model. Apoi a început să joace în 2004 iar acum toată lumea îl cunoaște în principal ca actor.

 

Lee Jong Suk

Lee Jong Suk are o înălțime de 186 cm și este deja o stea  Hallyu de top. Mulți fani știu bine deja că actorul a debutat pentru prima dată ca model la vârsta de numai 17 ani (vârsta coreeană) în 2005. De când a început să joace în numeroase K-Drame, el s-a consacrat ca unul dintre actorii cei mai iubiți și apreciați, fiind extrem de popular și pe rețelele de socializare (are peste 14 milioane de urmăritori numai pe Instagram).

Shin Seung Ho

Este un actor emergent care a debutat anul acesta în webdrama foarte popularădin 2018 intitulată “A-Teen”, unde a câștigat enorm de multă simpatie din partea publicului. Are 186 de cm înălțime și a participat la “2016 SBS Super Model Contest”. Ceea ce este interesant este faptul că, pe lângă modeling și actorie, acesta a fost și jucător de fotbal.

Yoon Kyun Sang

Actorul are oficial 187 cm (neoficial, are 192 cm). El a debutat ca model. În 2012 a avut prima apariție într-un serial TV, „Faith„. De atunci, a crescut foarte mult ca actor și lumea a uitat de anii lui ca model. Este pasionat de pisici (are patru) și Instagram-ul lui este plin de poze cu el și iubitele sale pisicuțe. În ultima vreme a slăbit foarte mult. Fanii îl pot urmări în K-Drama „Clean With Passion Now„, pentru a vedea cât de expresiv este ca actor.

Nam Joo Hyuk

Nam Joo Hyuk este alt actor Hallyu de top care a fost mai întâi model. Are 187 cm înălțime. El a debutat la prezentarea colecției de primăvară/vară al brandului SONGZIO în 2013 și a defilat pentru toate marile case de modă internaționale. În 2014 a debutat pe micile ecrane, ca actor, în K-Drama „Surpluss Princess” și apoi rolurile sale au devenit din ce în ce mai consistente. Consacrarea lui ca actor a venit în drama pentru tineret „Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo”. În 2019, el va reveni pe micile ecrane cu „Dazzling„, unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului. Actorul încă mai face modeling, ocazional, remarcându-se anul acesta pe podiumul de la prezentarea casei de modă Dolce&Gabbana de la Săptpmâna Modei de la Milano.

Jang Ki Yong

Anul 2018 a fost cu siguranță anul său în actorie. Jang Ki Yong a visat să devină un model și să meargă la o academie pentru a se pregăti în acest scop. El a debutat la Săptămâna Modei de la Seul din 2012. Apoi a debutat în actorie în 2014. Jang Ki Yong are 187 cm înălțime. Rolul care l-a consacrat a fost cel din drama „My Mister„, care i-a adus aprecierea criticilor și l-a impus ca actor extrem de talentat. Imediat după această apariție, el a primit primul său rol principal din povestea dramatică „Come and Hug Me”.

View this post on Instagram

@ferragamo

A post shared by 장기용 (@juanxkui) on

 

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s