Actorii din drama “What’s Wrong With Secretary Kim” au ieșit împreună în oraș

Echipa serialului hit “What’s Wrong With Secretary Kim” rămâne în continuare extrem de legată și actorii s-au revăzut  pentru a petrece o seară frumoasă împreună.

În data de 3 decembrie, Yewon a  postat o fotografie pe contul ei personal de Instagram  cu titlul „E puțin cam târziu, dar a fost atât de drăguț  să ne întâlnim așa cu toții, chiar și cu regizorul nostru, în ciuda faptului că toți sunt ocupați! What’s Wrong With Secretary Kim, te iubesc”.

Hong Ji Yoon, care a jucat și el în serial, a împărtășit mai multe fotografii și a scris: Chansung și Kang Hong Seok au întârziat puțin, așa că sunt pe masă. Echipa noastră „What’s Wrong With Secretary Kim” este serios cea mai bună. Vă iubesc.”

„What’s Wrong with the Secretary Kim” a fost difuzat pe tvN din iunie până în iulie și a fost una dintre cele mai populare drame ale verii. Serialul a urmat povestea unui vicepreședinte narcisist (chaebol) care conduce compania familiei sale (Park Seo Joon) și a secretarei sale perfecte (Park Min Young), care în cele din urmă decide să renunțe la slujbă și îl face pe șeful ei să alerge după ea.

Lee Tae Hwan a jucat rolul fratelui mai mare al lui Park Seo Joon, care devine și rivalul său în dragoste. Cei doi s-au apropiat foarte mult la filmări, Park Seo Joon fiind impresionat de maturitatea lui Lee Tae Hwan.

La vremea respectivă, mai precis la încheierea filmărilor, presa a scris că Park Seo Joon și Park Min Young ar fi fost într-o relație, fapt negat de amândoi.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s