Sungjong din INFINITE și Jang Hui Ryoung confirmați în rolurile principale ale unei noi K-drame SBS

Sungjong din INFINITE obține primul său rol principal într-o K-drama.

În data de 5 decembrie, agențiile lui Sungjong, Woollim Entertainment, și, respectiv, Jang Hui Ryoung, JYP Entertainment, au confirmat participarea celor doi într-o nouă K-drama scurtă de la SBS care se va intitula “Nurse Who Suddenly Appeared” .

Drama este o poveste fantastică despre o femeie care poate vedea moartea în oameni din cauza unui accident și un psihiatru care găsește  adevărata fericire după o cădere în viață.

Sungjong va interpreta personajul Woo Hyun Woo, un psihiatru care a lucrat inițial la un spital general, dar care lucrează acum la o clinică privată. Jang Hui Ryoung va interpreta rolul lui Bae Soo Ah, o asistentă medicală care pare luminoasă, dar care și-a pierdut familia și a suferit un accident de mașină în care s-a rănit la ochi. După un transplant de cornee, ea a dobândit capacitatea de a vedea moartea.

Anterior, Sungjong a jucat în programul de copii “The Unlimited Show”, dar acesta va fi primul său rol principal într-o drama. Jang Hui Ryoung apare în drama OCN “Priest” și a mai avut alte roluri în K-drame ca “Uncontrollably Fond,” “20th Century Boy and Girl,” și “Wok of Love.” Ea joacă acum și în drama tvN “Encounter”, ca iubita lui Jung Woo Suk (Jang Seung Jo), fostul soț al presonajului interpretat de Song Hye Kyo, Cha Soo Hyun.

“Nurse Who Suddenly Appeared”  va fi difuzat la finalul lunii decembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s