Billboard include 4 melodii k-pop în topul celor mai bune piese din 2018

Imagini pentru billboard chart

Pe 11 decembrie, reprezentanții de la Billboard au prezentat topul „Cele Mai Bune Melodii din 2018”, iar în listă au fost incluse și patru piese k-pop.

Potrivit rapoartelor, cea mai înaltă poziție în clasament a fost ocupată de BTS cu melodia „Fake Love” – locul 22. Criticii în muzică susțin că piesa reflectă „profunzimea disperării, singurătatea și inima frântă”.

Red Velvet a ajuns în top cu piesa „Bad Boy”, clasându-se pe locul 43. După cum a subliniat unul dintre critici, acest cântec R&B este un exemplu al faptului că în muzica pop nu este contradictoriu să fii cool și moale în același timp.

Cel de-al treilea artist menționat de Billboard este PENTAGON. Grupul de la CUBE Entertainment a ocupat locul 69 cu piesa „Shine”. Hitul băieților a ajuns în primele 10 cele mai bine vândute melodii k-pop digitale de pe Billboard.

Ultimul artist este IU. Cântăreața a ocupat poziția a 87-a cu piesa „BBIBBI”. Despre melodia lui IU s-a spus că este una optimistă cu un mesaj profund pentru cei care cred că lipsa de respect față de oamenii publici este o normă.

Felicitări tuturor!

sursa

Un gând despre „Billboard include 4 melodii k-pop în topul celor mai bune piese din 2018

  1. Sunt oarecum uimita ca BlackPink nu e in aceasta lista, melodia e foarte buna. Da na, n-am cum sa ma pun cu billboard, Insa, ma bucur enorm pentru BTS si ii felicit din inima ❤ si de asemenea felicitari RV, IU si Pentagon!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s