Coreenii sunt dezamăgiți de faptul că IZ*ONE a câștigat premiu pentru „Cel Mai Bun Debut Feminin” la „MAMA 2018”

Pe 10 decembrie a avut loc prima parte a festivității de premiere „Mnet Asian Music Awards” la Seul, iar fanii din întreaga lume au putut urmări prestațiile tinerilor artiști.

Tot în acea zi organizatorii au oferit premiul pentru „Cel Mai Bun Debut Al Anului”, iar trupa de fete care a câștigat este IZ*ONE. Cu toate acestea, internauții consideră că grupul a fost favorizat, iar în cele din urmă, a furat titlul altei trupe, este vorba despre (G)-DLE.

Potrivit coreenilor, (G)I-DLE a ieșit învingătoare în sondajul efectuat online, obținând aproximativ 52% din totalul de voturi, iar IZ*ONE  avut doar 17,64%.

Trebuie menționat faptul că votul online nu este singurul rezultat care determină câștigătorul unei categorii. Sunt luați în considerare numeroși factori, inclusiv opinia experților, vânzările de albume, vizionările videoclipului oficial, votul în direct și multe altele. Cu toate acestea, internauții sunt de părerea că (G)I-DLE ar fi trebuit să fie trupa învingătoare, deoarece au avut un avantaj important în procesul de vot online.

Ca răspuns la această controversă, un purtător de cuvânt de la Mnet a declarat: „Este adevărat că (G)I-DLE a obținut multe voturi pe Internet, dar ea rămâne în urmă la capitolul vânzările de albume”. De asemenea, reprezentantul a subliniat: „Nu au existat manipulări sau intervenții (nedrepte) în stabilirea învingătorilor”.

Credeți că IZ*ONE nu merită acest premiu?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s