[CCC] Părerea internauților coreeni despre premiile „MAMA 2018”

Image result for bts mama 2018

Finalul festivității de premiere „Mnet Asian Music Awards 2018” a avut loc în data de 14 decembrie în Hong Kong. Unii au fost încântați de modul în care aceasta s-a desfășurat, dar tot au existat și nemulțumiri din partea altora.

Articol: „[2018 MAMA Hong Kong] BTS ia 2 daesang-uri pentru 5 coroane”

Sursa: X Sports News via Nate

[+735, -40] Hope-ah, nu plânge, am plâns cu el ㅜㅜ Felicitări, ați meritat din plin să câștigați premiile astea. Îți mulțumim Hit Man Bang pentru că ne-ai lăsat să îi cunoaștem pe acești băieți.

[+671, -38] Toată lumea a început să plângă când a plâns Hoseok. ㅠㅠ Bună treaba, toată lumea. ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

[+615, -37] Sunt așa mândră de ei.

[+129, -1] Nu sunt un fan, dar îmi părea rău de ei. Plângeau cu atât de multă tristețe în timpul discursului lor. Nu au intrat în detalii, dar poți să simți cât de greu le-a fost. Idolii din ziua de azi nu au o carieră atât de lungă… 5-6 ani sunt considerați mulți. Nu e ușor să îți menții grupul pentru 10-20 de ani. Nu sunt un ARMY, dar îi susțin și le doresc tot binele.

[+120, -1] BTS par mai speriați de onoarea de a câștiga aceste trofee decât să simtă fericirea. Nu pot să îmi imaginez greutate pe care o cară pe umeri, dar sunt cu siguranță unul dintre cele mai bune grupuri. Vreau doar să le spun să se bucure… Prestația lor de astăzi a fost minunată și sunt mândră de ei pentru că mereu încearcă să facă tot ce pot.

[+107, -0] Membrii trebuie să fi simțit multă presiune după ce au câștigat la Billboard anul trecut ㅠㅠ Noi fanii n-am avut nicio idee pentru că ei zâmbeau mereu ㅠㅠ O să fiu un ARMY pe viață 💜 și încă odată, prestația de azi a arătat că ei chiar pregătesc totul pentru orice oportunitate la ceremoniile de sfârșit de an. Atât, atât de mândră ㅠㅠ Mulțumesc BTS! 💜 💜 Felicitări!!!!!!

[+105, -1] Ăsta e momentul pentru majoritatea grupurilor când încep să se axeze mai mult pe activitățile individuale când faima grupului începe să scadă, dar BTS doar continuă să fie din ce în ce mai populari… eforturile lor continuă să vadă lumina~ Realizați tot ce puteți.

[+102, -0] Suga: „Cu cât urci mai sus, cu atât e mai frig. Cu cât strălucești mai mult, cu atât vei lăsa mai multe umbre.” ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ Nu știam că lucrurile sunt atât de grele pentru ei. ㅠㅠ

Articol: ‘MAMA’ – E-Sens își face o apariție surpriză, prima apariție TV de când a fost la închisoare.. prestație hip hop cu Swings

Sursa: OSEN via Nate

[+939, -34] MAMA este makjang (ridicolă) acum ㅋㅋㅋㅋ

[+746, -31] N-au avut pe cine altcineva să invite?

[+708, -27] Nu mi-a venit să cred pentru o secundă. ㅋ Cei de la MAMA sunt nebuni. ㅋㅋㅋ

[+25, -3] Cum poate fi o celebritate, care tocmai a ieșit din închisoare pentru o crimă, înapoi la TV? Producătorii sunt în toate mințile?

[+24, -3] Imaginează-ți cât de puțin le pasă celor de la MAMA de public, astfel încât au crezut că e ok să aduci un dependent de droguri la TV. ㅋㅋ

Article: ‘2018 MAMA Hong Kong’ Prestația celor din Seventeen, un alt accident cu camera, „Ce e asta?”

Source: Newsen via Nate

[+412, -4] MAMA e faimoasă pentru filmările slabe și accidente constante de difuzare.. Nu înțeleg cum poate în continuare să aibă loc în trei țări diferite… ㅋㅋㅋㅋㅋ De ce nu poate face ceva bun măcar o dată.

[+340, -11] Chiar cred că și agențiile mari și cele mici, de asemenea, ar trebui să boicoteze MAMA ca să poată să își revină.

[+298, -4] Cum poate să aibă filmări slabe pentru toate trei evenimentele? Asta e o adevărată operă de artă.

[+17, -0] CJ e fără speranță. Ar fi trebuit să facă totul într-o singură țară, de ce trei? IZ*ONE a participat în toate trei țările. E vorba de sprijin evident ㅋㅋㅋ

[+12, -0] În cazul în care cameramanii nu știu ce fac, măcar să lase camera la mijloc ㅡㅡ ce a fost dezastrul ăla?

Articol: ‘2018 MAMA Hong Kong’ Sunmi captivează ca expertă a prestațiilor… concept cu artificii

Sursa: Sports Today via Nate

[+608, -43] Ea chiar a făcut playback la o prestație de la o ceremonie de sfârșit de an. Într-un asemenea moment ești doar un pește.

[+596, -45] Era deja evident că nu cântă live, e așa amuzant să o privești cum se comportă sexy în mijlocul la toate astea

[+528, -41] Ei nu i-a păsat, nici nu s-a deranjat să își deschidă gura spre sfârșit când se auzea vocea ei

[+56, -22] N-am putut să suport să o văd cum face playback…

[+41, -0] Tot nu înțeleg cum acel Park Jin Young mereu se plânge despre respirație sau despre altceva la audiții și totuși fiecare idol feminin pe care îl produce cântă ca o grămadă de capete de pește*.

[+34, -1] Urăsc să o văd făcând playback ㅡㅡ

[+34, -2] Ah te rog, putem te rog să interzicem playback-ul la ceremonii ca asta? Este umilitor… cel puțin păstrează playback-ul pentru țara noastră..

[+33, -2] Copiii ca TWICE sau Sunmi sunt măcar capabili să cânte live? Au cântat vreodată live? Măcar merită să câștige premii? Sunt doar o grămadă de capete de pește.

*în Coreea este o insultă mare dacă numești pe cineva „cap de pește”.

Voi ce părere aveți despre modul în care s-a desfășurat festivitatea?

Sursa: netizenbuzz

4 gânduri despre „[CCC] Părerea internauților coreeni despre premiile „MAMA 2018”

 1. alisa1289

  Anul acesta prestațiile au fost cu mult mai bune fată de anul trecut însă problema cu camerele sau sunetele există la orice festivitate nu doar MAMA.
  Cel mai mult mi-a plăcut prestația fetelor din MAMAMO chiar au fost uimitoare.
  Când am văzut că şi în a 3 zi IZ*ONE participă am rămas dezamăgitâ,adică sunt trupe care au ani de când au debutat şi cu o popularitate mult mai mare şi au evoluat doar o zi iar ele că au 2-3 luni mai primesc şi premiul pentru cel mai bun debut

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Estera M

   Exact!Am ramas uimita cand am vazut ca au castigat.Au aproape 2 luni de la debut.Sincer G-idle meritau premiul,cateogoric dar na…Cum ai spus si tu sunt atatea trupe de ani de zile si cu multe realizari care nu au fost prezente in toate zilele.Chestia asta chiar m-a lasat masca.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Sandra

  Să le scoată cineva din cap, băieților din BTS, ideea asta stupidă si irelevanta cum că nu ar fi demni de premiile pe care le obțin. Ar trebui să nu mai gândească asa. Le merita din plin pe toate la cat muncesc, au de ce să se bucure si sa fie fericiți. Prestațiile lor sunt uimitoare si daca nu erau buni nu mai ajungeau asa sus primind atata recunoaștere la nivel global sau fiind luați în vizor de o mulțime de critici în muzica -unii dintre ei foarte cunoscuți -, producători și oameni cu pretenții care au o mai mare ,vastă experienta in acest domeniu.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s