Ham So Won și Jin Hua au devenit părinți!

Actrița de 42 de ani și soțul ei de 24 de ani au anunțat că sunt părinți!

La 18 decembrie, a fost dezvăluit că Ham So Won a născut un bebeluș sănătos. Atât mama cât și copilul sunt bine. Ham So Won se recuperează fiind îngrijită de familia ei.

Ham So Won și Jin Hua și-au înregistrat căsătoria în ianuarie. Deși Ham So Won anunțase anterior că și-a congelat o parte din ovule de teamă că nu va mai putea naște natural, ea și soțul ei au dezvăluit prin intermediul „Wife’s Taste” de la tv Chosun că vor deveni părinți pe cale naturală. Ei vor dezvălui, de asemenea, povestea  nașterii prin intermediul emisiunii la care participă și care arată bucăți din viața lor de familie.

O sursă din “Wife’s Taste”a dezvăluit că „Ham So Won a intrat ieri într-o sală de  la maternitate și a câștigat o fiică sănătoasă și frumoasă”.

Ham So Won a debutat ca Miss Coreea în 1997 și a apărut în diverse K-drame și filme. Ea a lucrat ca o celebritate în China unde l-a cunoscut pe  Jin Hua, care este un fost stagiar chinez idol. Perechea este bine cunoscută pentru diferența de vârstă de 18 ani mai ales datorită participării lor la emisiunea tv care le prezintă viața de cuplu.

Să le trăiasca fetița și multă sănătate și fericire le dorim!

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s