Premiile MAMA generează peste 56 de milioane de mesaje pe Twitter!

Mamă ce nebunie! Mnet Asian Music Awards 2018 au antrenat reacții masive pe Twitter din partea internauților.

Premiile muzicale anuale au avut loc în trei locații, începând cu Coreea, cu o ceremonie pentru artiști nou debutați, apoi a trecut la un eveniment referitor la alegerile fanilor, din Japonia, și de a se încheia cu o finală mare în Hong Kong, vineri, 14 decembrie.

Conform statisticilor Twitter, evenimentul de trei zile a avut ca rezultat peste 56 de milioane de tweet-uri pe parcursul unei săptămâni.

MAMA a căutat să atragă participarea fanilor printr-un proces de votare online, care a avut loc pe Twitter între 1 noiembrie și 9 decembrie și, de asemenea, în real-time în timpul emisiunii.

Evenimentul dedicat fanilor din Japonia a generat peste 13 milioane de tweet-uri pe parcursul a trei ore, pentru sondajul Twitter #hashtag de găsire a vedetei mondiale a anului. #MAMAvote a fost trendul nr.1 în 44 de zone. BTS a câștigat premiul, iar cele trei mesaje pe Twitter de mulțumire ale membrilor trupei au fost redistribuit de 1,3 milioane de ori și a primit 3,8 milioane de like-uri.

Evenimentele de covor roșu din Japonia și Hong Kong au fost transmise în direct pe contul Twitter al Mnet. La festivitatea de la Hong Kong a show-ului fanii au fost lăsați să voteze pentru artistul cu cel mai bun stil de pe covorul roșu. În timpul celor 2 1/2 ore de vot, au fost publicate 10 milioane de tweet-uri în legătură cu asta,  tendința #MAMAredcarpet  devenind trend global și ajungând #1 în 35 de zone. BTS a fost votat drept apariția cea mai bună de pe covorul roșu.

Organizat de rețeaua de televiziune Mnet a companiei de divertisment CJ ENM, MAMA și-a asigurat locul în calitate de una dintre cele mai populare ceremonii muzicale de premiere din Asia de la lansarea sa în 2009.

 

Sursa: kpopherald

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s