5 cupluri de vedete care sperăm să se căsătorească în scurt timp

Long-Term Celebrity Couples Fans Are Hoping Will Tie The Knot

Odată cu anul care vine, fanii speră să audă şi fericitul anunţ de căsătorie al unor cupluri care deja formează o relaţie de ani buni. Actorii de comedie Hong Yoon Hwa şi Kim Min Ki s-au căsătorit în acest an, după ce s-au întâlnit timp de 9 ani. De asemenea, şi Gummy şi Jo Jung Suk s-au căsătorit după o relaţie de 5 ani. În continuare, aveţi o listă cu 5 cupluri de la care sperăm să auzim veşti bune foarte curând!

1. Sooyoung şi Jung Kyung Ho

Sunt şase ani de când Sooyoung din Girls’ Generation şi actorul Jung Kyung Ho formează un cuplu. Aceştia şi-au început relaţia în 2012 şi au dezvăluit-o publicului în 2014.

Fanii au fost plăcut surprinşi să afle că respectivul cuplu nu s-a certat niciodată de când sunt împreună! Pe lângă asta, actorul şi-a dezvăluit planul ambiţios de a o cere pe Sooyoung în căsătorie dacă va primi premiul pentru Cel Mai Bun Actor. Jung Kyung Ho a şi-a mai arătat, recent, suportul său pentru melodia solo a lui Sooyoung.

2. Honey Lee şi Yoon Kye Sang

Actorii Honey Lee şi Yoon Kye Sang s-au întâlnit în anul 2013 şi formează un cuplu de atunci. Cei doi continuă să-şi declare afecţiunea unul faţă de celălalt în timp ce au grijă de căţeii lor pe nume Gamsa şi Hayeo. Dacă veţi combina numele câinilor, veţi avea cuvântul „Mulţumesc” în coreeană.

3. Lee Chung Ah şi Lee Ki Woo

După ce au jucat împreună în drama din 2011, „Flower Boy Ramyun Shop” de pe tvN, cei doi actori şi-au început relaţia şi în viaţa reală. Cuplul a şi-a făcut publică relaţia în anul 2013.

4. Shin Min Ah şi Kim Woo Bin

Actorii Shin Min Ah şi Kim Woo Bin sunt împreună deja de trei ani. Cuplul şi-a făcut publică relaţia în anul 2015.

După ce şi-a încetat toate activităţile anul trecut din cauza cancerului nazofaringian, Kim Woo Bin a fost văzut la câteva întâlniri cu iubita sa. Agenţia sa a mai menţionat că starea lui de sănătate se îmbunătăţeşte.

5. Beenzino şi Stefanie Michova

Rapperul Beenzino şi modelul Stefanie Michova au început să se întâlnească în anul 2015. Chiar şi după ce acesta s-a înrolat în armată, iubita sa îi ţine fanii la curent, dezvăluind mereu poze şi informaţii adorabile cu Beenzino pe Instagram.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s