Drame ce vor fi difuzate în ianuarie 2019

2018 ne părăseşte şi îi face loc lui 2019 care, începând cu ianuarie, ne aduce şi un sac de drame noi şi captivante!

În noul an, spectatorii se pot aştepta la poveşti romantice, drame, supernatural şi subiecte legate de avocaţi, foarte popular în ultima vreme printre sud-coreeni. Un fapt interesant este că patru generaţii de actori faimoşi vor conduce dramele din luna ce urmează, aici fiind vorba de nume precum Nam Joo Hyuk, Yeo Jin Goo, Lee Jong Suk, Lee Dong Wook, Park Shi Hoo şi Park Shin Yang.

Mai jos, începe cum dramele care se vor termina luna viitoare:

LUNI – MARŢI

My Strange Hero (SBS)

Less Than Evil (MBC)

Clean with Passion for Now (jTBC)

January 2019 Korean Dramas

MIERCURI JOI

Children of Nobody (MBC)

The Last Empress (SBS)

Encounter (tvN)

God’s Quiz Reboot (OCN)

January 2019 Korean Dramas

VINERI

Top Star Yoo Baek

VINERI – SÂMBĂTĂ

Sky Castle (jTBC)

SÂMBĂTĂ

A Pledge to God (MBC)

Fates and Furies (SBS)

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ

Memories of the Alhambra (tvN)

Priest (OCN)

My Only One (KBS2)

DUMINICĂ

My Healing Love (MBC)

January 2019 Korean Dramas

Iată ce puteţi viziona începând cu luna viitoare:

BEST CHICKEN

January 2019 Korean Dramas_Best Chicken

Este o comedie romantică difuzată pe MBC care urmăreşte povestea unor adulţi ce încearcă să-şi îndeplinească visele. În prim-plan, este vorba despre un bărbat care se concediază şi deschide un restaurant în care se pregăteşte pui. Park Sun Ho, Kim So Hye, Jo Woo Jae şi Hongseok din Pentagon vor juca rolurile principale.

Premieră: 2 ianuarie

NEIGHBORHOOD LAWYER JO DEUL HO 2

Neighborhood Lawyer Jo Deul Ho 2

Drama continuă povestea în care se urmăreşte protejarea celor nevinovaţi şi lupta împotriva corupţiei. Choi Wan Kyu din faimoasele producţii The Flower in Prison, Gu Am Heo Joon şi The Book of Three Han va fi protagonistul poveştii.

Premieră: 7 ianuarie.

THE CROWNED CLOWN

Bazat pe faimosul film Masquerade, noua dramă de pe tvN ne va relata povestea unui prinţ care întâmpină dificultăţi în timpul domniei sale în calitate de monarh. Acesta se va schimba cu locurile cu un ţăran pe nume Ha Sun, asta după ce supravieţuieşte unei noi tentative de otrăvire. Talentatul actor Yeo Jin Goo va juca rolul monarhului şi al ţăranului, în timp ce Lee Se Young va fi regina lui.

Premieră: 7 ianuarie.

LIVE OR DIE

Live or Die

E o nouă dramă de familie ce va fi difuzată în weekend, în care vom avea actori precum Yoo Jung Sang (Falsify), Lee Si Young (Risky Romance), Oh Ji Ho (Should We Kiss First?) şi Jeon Hye Bin (Life on Mars). Serialul se va axa pe povestea unui bărbat care îşi dedică grijii faţă de fraţii săi.

Premieră: 9 ianuarie.

SPRING MUST BE COMING

Spring Must Be Coming

O dramă de pe MBC ce ne promite nişte poveşti de dragoste de neuitat. Spring Must Be Coming este o dramă fantasy ce relatează povestea a doua femei care fac schimb de corpuri, lucru care va duce la evenimente ce le vor schimba viaţa pentru totdeauna.

Premieră: ianuarie 2019.

THE LIGHT IN YOUR EYES

O altă dramă fantasy îmbinată cu romantism, pe care tvN ne-a pregătit-o. Han Ji Min şi actriţa veterană Kim Hye Ja vor împărţi acelaşi personaj, al unei femei care are abilitatea de a călători în timp. Aceasta nu poate să urmărească nedepretăţile care au loc fără a face ceva pentru a le opri, munceşte pentru a ajunge prezentatoare de ştiri. Cu toate astea, în ciuda abilităţilor ei şi a gândirii pozitive, ajunge mereu în situaţii complicate.

Nam Joo Hyuk va juca rolul unui reporter, care renunţa la visul său măreţ pentru a-şi trăi cele mai bune zile din viaţa sa. Son Ho Jun va juca rolul fratelui mai mare al personajului lui Nam.

premieră: ianuarie 2019.

ROMANCE IS A SUPPLEMENT

Lee Jong Suk şi Lee Na Young vor juca în această dramă romantică rolul unor angajaţi ce muncesc la o editură.

Premieră: 26 ianuarie.

BABEL

Babel

Babel este povestea unui bărbat care renunţă la tot în scopul răzbunării. Park Shi Hoo joacă rolul unui procuror care trebuie să investigheze femeia pe care o iubeşte. Drama va fi axată mai mult şi pe lumea crudă şi haină a celor bogaţi.

Premieră: ianuarie 2019.

TOUCH YOUR HEART

Lee Dong Wook şi Yoo In Na se reunesc într-o nouă producţie, de această dată, pentru a cuceri publicul într-o dramă de pe tvN ce spune povestea unui avocat şi a secretarei sale. Pentru acest nou proiect, Lee Dong Wook va juca rolul unui avocat, pentru a doua oară de la Partner. Personajul său reprezintă idealul unui atitudini exemplară şi a eticii de muncă.

Premieră: 30 ianuarie.

Ce dramă aşteptaţi să o urmăriţi?

sursă

Un gând despre „Drame ce vor fi difuzate în ianuarie 2019

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s