Xiumin spune că un incident de la filmările clipului ‘Love Shot’ l-a traumatizat

În cel mai recent episod al emisiunii Knowing BrothersXiumin a povestit o incident periculos care s-a întâmplat pe platourile de filmare ale clipului Love Shot.

Pe parcursul primul segment al programului marca JTBC, membru EXO a zis – ”Recent, s-a întâmplat ceva care m-a supărat tare și m-a afectat”.

După mai multe încercări ale echipei Knowing Brothers de a ghici ce s-a întâmplat, Heechul din Super Junior a fost cel care a reușit într-un final să ghicească – Xiumin din greșeală l-a lovit pe Kai în față în timp ce filmau pentru clipul piesei ‘Love Shot’.

După Xiumin a explicat – ”În prima zi, când filmam o scenă unde dansam, era o parte în coregrafie când toți cădeam, iar piciorul meu l-a lovit din plin pe Kai în față. Pentru puțin timp, Kai a fost incoștient.”

Kai a adăugat, ”Am fost incoștient câteva secunde. Xiumin era lângă mine și tot îmi spunea să vorbesc cu el, dar nu puteam să înțeleg nimic din ce spune.”

După a râs și a spus că nimic nu s-a întâmplat și că era bine – ”Tot îi spuneam să nu fie afectat de incident și tot îi repetam ‘Sunt bine, sunt bine’. Dar de atunci, imaginea când mă lovește i-a rămas întipărită și i-a afectat dansul.”

Xiumin a mai zis că de atunci a devenit mai atent la ceilalți membri când dansează împreună.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Xiumin spune că un incident de la filmările clipului ‘Love Shot’ l-a traumatizat

  1. Yanna Kalderon

    Saracul Xiumin si saracul Kai… Amândoi sunt epuizati, muncesc mult asta e clar, si datorita lor avem cel mai frumos dar de Craciun un MV ca Love Shot, Xiumin oppa nu fi atat de dur cu tine este o greseala, o intamplare nefericita, nu te lasa intristat din cauza asta si Kai e bine el e puternic ma bucur mult ca se simte mai bine 😭😭 si ii apreciez si mai mult cand vad prin cate trec pentru noi EXO-L 💗❣️💖💋💋

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s