Mai mulți artiști s-au accidentat înainte de concertul „Gayo Daechukje”

Imagini pentru mark got7 2018

Se pare că pregătirile pentru concertul „Gayo Daechukje” de la KBS provoacă durere pentru unii artiști, recent, a devenit cunoscut faptul că unii dintre idolii care urmează să participe la eveniment s-au accidentat!

Pe 28 decembrie, reprezentanții agenției JYP Entertainment au anunțat că Mark din GOT7 s-a ales cu o leziune la picior, prin urmare, va rata edițiile din acest an ale concertelor de la KBS și MBC. Evenimentul de la KBS are loc astăzi, cel de la MBC pe 31 decembrie. Între timp, JYP a anunțat că Mina din TWICE s-a recuperat și va putea să se alăture grupului la activitățile viitoare de promovare.

Cu o accidentare la picior s-a ales și Wheein din MAMAMOO. Se spune că aceasta s-a rănit în timp ce se îndrepta spre casă, după încheierea unui eveniment oficial. Reprezentanții agenției RBW Entertainment au dezvăluit că idolul s-a accidentat la gleznă, însă nu este nimic grav,astfel va participa la concertul de la KBS.

De asemenea, a devenit cunoscut faptul că Joochan din Golden Child s-a accident, iar pentru o perioadă nedeterminată de timp va absenta de la activitățile de promovare ale trupei.

Dorim tuturor recuperare cât mai rapidă!

surse: vk.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s