Changmin din TVXQ a donat 50 de milioane de woni de Crăciun pentru copiii nevoiaşi

image

Changmin din TVXQ a sărbătorit Crăciunul într-un mod cu totul deosebit! Artistul a donat 50 de milioane de woni copiilor nevoiaşi.

Potrivit declaraţiei făcute de ChildFund Korea p 24 decembrie, Changmin a făcut o donaţie de 50 de milioane de woni (aproximativ 44,330 de dolari) în ajun de Crăciun pentru a ajuta copiii venind din famiile social vulnerabile. Donaţia făcută de artist va fi folosită pentru a oferi încălzire pentru 125 de copii.

Changmin a spus: „Voiam să ofer un cadou plin de căldură bieţilor copii ce suferă din cauza vremii reci. Sper ca acest Crăciun să şi-l amintească ca pe o zi fericită pentru toţi copiii, indiferent de statutul lor social.”

Preşedintele ChildFund Korea, Lee Je Hoon, a declarat: „Vrem să ne exprimăm mulţumirea pentru donaţiile permanente făcute de Changmin pentru a ajuta copiii nevoiaşi. Vom utiliza aceşti bani pentru a le oferi copiiilor căldură, astfel încât să aibă parte de o iarnă caldă.”

Changmin a făcut în permanenţă donaţii pentru copiii nevoiaşi şi, de asemenea, este membru al Clubului Green Noble, titlu oferit persoanelor care au donat peste 100 de milioane de woni (aproximativ 88,670 de dolari) pentru ChildFundKorea.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s