Actrițele din „Devilish Charm” Song Ha Yoon și Jooyeon nu au fost plătite!

Cele două protagoniste principale nu au primit încă niciun ban pentru rolurile pe care le-au jucat în K-Drama „Devilish Charm„.
Se pare că mulți suferă pentru că producătorii K-Dramei MBN „Devilish Charm” nu i-au plătit angajații cei mai importanți, la aproximativ 2 luni de la terminarea serialului, în octombrie.

O persoană din interior a dezvăluit la 28 decembrie: „Efectele faptului că „Devilish Charm” nu și-a plătit actorii este mai dramatic decât a fost anunțat anterior. În special, actrițele principale (Song Ha Yoon și Jooyeon) au primit zero bani, fondurile fiind asigurate în timpul etapelor de înregistrare a dramei de către staff-ul de la agențiile lor. Daunele pot ajunge la peste 10 milioane woni (~ 9000 USD). ” 

Când problema a devenit un subiect public de discuție la începutul acestui an, compania de producție a dramei a promis că va plăti personalul și actorii până la sfârșitul anului; totuși, la 28 decembrie, împlinirea acestei promisiuni pare foarte puțin probabilă.

Potrivit unor surse din interior, actorul Choi Jin Hyuk și actorul Jang In Seob, de la agenția G-Tree Creative, au fost plătiți integral datorită faptului că agenția lor are legături strânse cu compania de producție a dramei.

Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s