Participarea la festivități de premiere e importantă, Tablo din Epik High face declarații surprinzătoare!

Imagini pentru tablo epik high

Deși unii dintre fanii k-pop bănuiau acest lucru, se pare că este adevărat, apariția artiștilor la unele festivități de premiere este importantă și asta doar dacă vor să se aleagă cu premii!

Recent, Tablo din Epik High a dezvăluit una dintre principaliile condiții pe care idolii k-pop trebuie sa le îndeplinească dacă doresc să obțină premii la festivitățile de premiere de la sfârșit de an.

Artistul a declarat: „Aproximativ la o lună după lansarea albumului nostru din octombrie 2017, au avut loc festivitățile de premiere. Ne-au contactat, spunându-ne că ne vor oferi un premiu în schimbul unei prestații. Așa că am încercat să ne spunem părerea cu privire la apariția noastră la televizor și cât de mult ne dorim să facem acest lucru. Politica noastră este următoarea, dacă ne oferă un premiu, în ciuda faptului că nu participăm, atunci acesta este pe merit acordat și reprezintă o onoare pentru noi.”

„La fiecare apel primit de la organizatorii festivităților de premiere noi răspundeam astfel: „Acceptăm premiul, dar cu condiția că îl vom obține, în ciuda faptului că nu participăm”. Cei mai mulți dintre ei ne spuneau: „Dorim cu adevărat să vă oferim un premiu, dar trebuie să participați!” La astfel de propuneri noi am spus nu” – a recunoscut Tablo.

Cu toate acestea, membrul Epik High a dezvăluit că există o ceremonie care nu are la bază această condiție. El a povestit următoarele: „După o perioadă, reprezentantul unei alte festivități ne-a contactat și ne-a spus astfel: „Nu e nevoie să participați, oricum veți obține premiul”. Apoi a continuat: „Auzindu-l, ne-am decis să participăm! Ne-am gândit: „Acești oameni doresc să ne de-a un premiu cu sinceritate, indiferent dacă participăm sau nu la ceremonie”. Ne-am dorit cu adevărat să participăm, dar în cele din urmă, s-a întâmplat că nu am mers. În schimb, am trimis un video cu un mesaj de mulțumire”.

„Acești oameni sunt minunați, deoarece, de obicei, situația este în felul următor: „Ați ieșit învingători la una din categoriile noastre, puteți participa?” Iar la răspunsul: „Din păcate, nu putem!”, ei pur și simplu vă spun: „Atunci nu veți obține nimic!” Astfel, am decis să nu mai acordăm atenție acestui lucru, ci să ne concentrăm pe concerte și alte activități. Dar înțelegem perfect de ce se întâmplă așa. Ar fi foarte ciudat dacă nimeni nu ar participa, iar la ceremoni s-ar anunța doar rezultatele”.

Se pare că festivitatea de premiere despre care a vorbit Tablo, cea care oferă premii, în ciuda absenței artistului de la eveniment, este „Gaon Chart Music Awards”. La ediția din februarie 2018, trupa a câștigat premiu pentru „Artistul Anului (Luna Octombrie 2017)”, chiar dacă nu a participat. În schimb, a trimis videoul cu mesajul de mulțumire despre care s-a vorbit un pic mai sus.

surse: vk.com

2 gânduri despre „Participarea la festivități de premiere e importantă, Tablo din Epik High face declarații surprinzătoare!

 1. Lucy🌙

  Depinde de artiști, depinde de organizatori, însă așa se asigura ca vor avea artiști care sa evolueze și vor strânge public = bani. Când se joaca după reguli in industria asta oricum 😂

  Apreciază

  Răspunde
 2. susodoi 🌼

  Festivitățile acesta nu au rolul de a desemna cei mai buni artiști. Cine sunt ei, deja se știe 😉 cu sau fără festivitățile lor. Rolul lor e de a obține câți mai mulți bani, din prezență și din audiență. Epik High, aveți respectul meu. Dacă ar fi pe drept, orice artist ar trebui să primească premiul cuvenit, fără a fi șantajat. Faptul că nu le oferă premiul meritat, doar din cauză că nu participă, demonstrează comerțul pe față.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s