Top 7 idoli actori din 2018

cha eunwoo

Anul acesta ne-a adus multe drame interesante şi mai mult de atât, unii actori au atras atenţia publicului, alţii, în special, prin îmbunătăţirea abilităţilor actoriceşti. Este la fel şi când vine vorba despre idolii care îşi încearcă norocul şi în actorie. Aceştia încearcă diverse rolul şi în timp ce unii nu se prea descurcă, alţii sunt lăudaţi de public pentru talentul manifestat.

7. Samuel

Samuel, samuel kim

Samuel e încă un novice, însă potenţialul său deja se poate observa în „Revenge Note 2”. Cu siguranţă, va deveni tot mai bun şi îl vom vedea curând în producţii alături de nume mari!

6. Rowoon din SF9

rowoon, rowoon sf9

Rowoon din SF9 e idolul actor pe care trebuie să-l urmăriţi pentru că va uimi pe viitor. În acest an, a jucat în „About Time” şi „Where Stars Land” pentru care a fost răsplătit cu un feedback pozitiv. Cu siguranţă ne va impresiona în viitorul apropiat.

5. Hongbin din VIXX

Hongbin

Hongbin din VIXX ne-a demonstrat că are potenţialul de a creşte ca actor. Acesta a fost unul din personajele secundare în drama „Witch’s Love” şi în „The Smile Has Left Your Eyes”, însă s-a descurcat de minune şi noi aşteptăm să-l vedem pe micile ecrane şi în 2019.

4. L din INFINITE

infinite L, myungsoo

L a fost criticat de nenumărate ori atunci când şi-a început cariera de actor. Cu toate astea, idolul actor ne-a arătat cât de mult s-a îmbunătăţit, producţia în care a jucat, „Miss Hammurabi” fiind lăudată de publicul coreean.

3. Park Hyung Sik din ZE:A

Park hyung sik

Cu toate că membrii ZE:A fac parte acum din diferite agenţii, teoretic, trupa încă nu s-a despărţit, iar Hyung Sik este încă membru al acesteia. Acum, Park Hyung Sik este cunoscut pentru talentul său de actor şi dramele de succes în care a jucat. În acest an, artistul a încântat publicul prin intermediul producţiei „Suits”.

2. D.O din EXO

exo do

D.O face parte din acest top şi nu e de mirare. În acest an, idolul a strălucit în producţia „100 Day My Prince”, fiind lăudat încă o dată pentru talentul actoricesc.

1. Cha Eun Woo din ASTRO

cha eunwoo

Se pare că Cha Eun Woo din ASTRO s-a ridicat rapid anul acesta pe prima poziţie cu „Top Management” şi „My ID is Gangnam Beauty”. A atras mult public către dramele sale şi a devenit unul dintre cei mai discutaţi dioli actori din acest an.

Voi pe cine aţi pus ochii în acest an?

sursă

4 gânduri despre “Top 7 idoli actori din 2018

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s