Coreenii consideră că prestația lui Hyorin de la „2018 KBS Drama Awards” este nepotrivită pentru difuzare la TV

Hyorin, fost membră a trupei SISTAR, a avut o prestație fierbinte la festivitatea de premiere „2018 KBS Drama Awards”, iar internauții coreeni nu sunt încântați de acest lucru.

Pe 31 decembrie, evenimentul anual a avut loc la KBS Hall din Yeoido. Hyorin a apărut în calitate de oaspete pentru a evolua în cea de-a doua jumătate a spectacolului. Vedeta sexy a interpretat melodia Spring Watch”, care este un OST al dramei „Black Knight, precum și piesa ei solo Dally”.

Fosta membră a grupului SISTAR a evoluat într-un costum strâns, compus dintr-o singură piesă, și a dominat scena cu prezența ei sexy. Din când în când, actorii din public au fost capturați, exprimându-și uimirea cu privire la prestația lui Hyorin. 

Între timp, internauții coreeni s-au arătat nemulțumiți de evoluția cântăreței, adresându-i o mulțime de comentarii negative. Cei mai mulți dintre utilizatorii de site-uri de socializare au subliniat faptul că momentul lui Hyorin a fost mult prea provocator pentru o festivitate de premiere urmărită de coreeni de toate vârstele.

Comentariile internauților: A fost jenant să privim asta cu întreaga familie …”, „Foarte urât”, „Premiile „MBC Drama Awards” s-au transformat într-un spectacol de benzi desenate”, „Actorii nu știu cum să reacționeze lol”, „Ce este în neregulă cu hainele ei”, „Șocant … am schimbat canalul în timp ce priveam asta cu tatăl meu” și multe altele.

Videoul cu prestația vedetei îl puteți vedea aici. Ce părere aveți despre momentul lui Hyorin?

 

sursa

3 gânduri despre „Coreenii consideră că prestația lui Hyorin de la „2018 KBS Drama Awards” este nepotrivită pentru difuzare la TV

 1. krl1264

  avînd în vedere faptul că coreenii, în ajunul Anului Nou, au obiceiul să privească anume festivitățile de la sfârșit de an, nu prea cred că a fost potrivit pentru Hyorin să apară așa îmbrăcată, întrucât a fost văzută probabil și de copii mici
  încă a introdus în coreografie și dansatori masculini
  dar măcar a cântat, nu ca Sunmi

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Prestaţia lui Hyorin e mai populară decât scandalul Kai-Jennie – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s