Kim Wo Bin și Shin Min Ah văzuți la o întâlnire!

Pe 1 ianuarie, poze cu Shin Min Ah și Kim Woo Bin din vacața în Australia au atras atenția internauților pe mai multe comunități online.

Cei doi formează un cuplu de patru ani și au fost mereu alături unul de celălalt. În fotografii, vedem că Shin Min Ah și Kim Woo Bin se relaxează și sunt afectuoși în vacanța lor privată. Aceștia iau masa împreună și se plimbă îmbrățișați. Vedetele și-au făcut publică relație în iulie 2015, iar cuplul Shin Min Ah – Kim Woo Bin a devenit unul dintre cele mai cunoscute și iubite.

Internauții au punctat faptul că actorul Kim Woo Bin, care a luat pauză pentru a urma tratametul pentru boala sa, pare că este sănătos și fericit că-și petrece timpul cu ființele iubite. Kim Woo Bin este în hiatus încă de când a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian (mai 2017). Iubita lui, Shin Min Ah, a rămas lângă el și l-a sprijin mereu. În prezent, aceasta se pregătește de revenirea pe marele ecran cu filmul Diva.

Le urăm multă sănătate și fericire!

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Kim Wo Bin și Shin Min Ah văzuți la o întâlnire!

  1. gmadamed

    Am citit un articol mai devreme despre ei si asa mult m-am bucurat. Shin Min Ah este una dintre actritele mele preferate iar cuplul chiar este unul frumos, si ma tot intrebam daca inca ii este alaturi intr-o asa situatie grea. Doamne ajuta sa fie bine!

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: [CCC] Kim Wo Bin și Shin Min Ah văzuți la o întâlnire – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s