Hyorin și Hwasa criticate din nou de coreeni din cauza ținutelor sexy

Imagini pentru hwasa

Deja ne-am obișnuit să auzim critici la adresa acestor vedete, mai ales Hwasa, care a fost criticată și pentru ținutele purtate în piesa „Egoistic”.

Hyorin a evoluat în cea de-a doua parte a ceremoniei „2018 KBS Drama Awards”, care a avut loc la KBS Hall, în Yeouido, Seul, pe 31 decembrie. Evenimentul, care a decurs într-o atmosferă liniştită, s-a schimbat într-un spectacol sexy după ce artista a venit pe scenă.

Coreeanul Hyolyn (29), fost membru al grupului Sistar, este centrul unei dezbateri asupra costumului ei șocant pe scena pentru

Când Hyorin și-a aruncat haina, costumul ei sexy a atras privirea tuturor spectatorilor. La eveniment, aceasta a interpretat cântecele sale, „See sea” și „Dally” .

Când videoclipul „Dally” a fost lansat în aprilie, a fost interzis să fie vizionat de persoanele sub vârsta de 19 ani din cauza scenelor sale. De atunci, opiniile comunității online au fost împărțite în două tabere, în ceea ce privește îmbrăcămintea și evoluţia lui Hyorin.

„A fost o prestaţie extrem de sexy şi a încins atmosfera la ceremoniile de premiere de la sfârșitul anului „, a spus un internaut, ” Ea a fost ca versiunea coreeană a pop-starului Beyonce .” Pe de altă parte, un alt utilizator a spus, „A fost o ceremonie de premiere urmărită de un public larg şi mai ales, de familii acasă.

Anterior, o membră a grupului MAMAMOO, Hwasa, a încins, de asemenea, atmosfera la evenimentele de luna trecută cu nişte costume de scenă similare cu ale lui Hyorin. Hwasa a interpretat un dans dinamic, purtând un costum mulat roșu, la „2018 Mnet Asian Music Awards” în Super Arena din Japonia, în decembrie 2018.

Coreeanul Hyolyn (29), fost membru al grupului Sistar, este centrul unei dezbateri asupra costumului ei șocant pe scena pentru

Nu știam că Hwasa are o asemenea îndrăzneală„, a spus un internaut la vremea respectivă, „Am putut vedea un alt farmec al ei „, în timp ce altcineva a scris:” Am văzut spectacolul împreună cu familia mea și a trebuit să schimb canalul pentru că era prea mult. Deși evoluţia este importantă, nivelul de expunere trebuie ajustat în funcție de contingentul de audiență.

Sursa: kbizoom

5 gânduri despre „Hyorin și Hwasa criticate din nou de coreeni din cauza ținutelor sexy

  1. Andrei

    Felicitarii fetelor pentru ca ati avut curajul sa purtati ceva ce nu prea acceptat in Coreea de Sud, personal ca baiat mi-a placut, probabil cei care au comentat negativ sunt fete care sunt geloase…. Felicitarii inca odata.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s