Idolii născuți în anul 1995 vorbesc despre planurile și visele pentru 2019, „Anul Porcului de Aur” (partea III)

Idols Born In The Year Of The Pig Talk About 2018 And Their Dreams + Share New Year’s Messages

Portalul de știri Sports Chosun a intervievat mai mulți idoli născuți în anul porcului (mai frecvent este anul 1995), întrebându-i despre cele mai bune amintiri, dar și regretele din 2018 și speranțele lor pentru noul an. De asemenea, idolii au oferit un mesaj de felicitare de noul an pentru fani.

Ren din NU’EST: „Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să completez promoțiile fiind sănătos și fără să prind o răceală, așa că nu am ce să regret! Mulțumită fanilor L.O.Λ.E, cred că anul 2018 a fost un an fără regrete. Vreau să lucrez din greu în continuare pentru a deveni și mai bun, să devin o persoană și mai bună pentru fani.

De asemenea, am avut multe oportunități în 2018, deci a fost un an plin de promoții. A fost mulțumită fanilor L.O.Λ.E, care au lucrat din greu să ne susțină de oriunde! Vă voi bucura cu o mai bună parte a mea în anul 2019, deci hai să fim împreună pentru mult timp și să facem acest an un nou succes!”

S.Coups din Seventeen: „Privind înapoi spre anul 2018, cred că am dat tot ce e mai bun din mine de fiecare dată când Seventeen urcă pe scenă. Nu pot să mă gândesc la ceva anume din cauza căruia să regret. Sunt tipul care încearcă să nu fie prins în mreaja lucrurilor din trecut. De asemenea, cred că voi reuși doar antrenându-mă mai mult. Sunt mai mult tipul care se gândește cum să arate fanilor Carat o prezență mai bună în viitor.

Vreau să întâlnesc fanii Carat în mai multe locuri. De asemenea, vreau ca noi, membrii, să lucrăm și mai mult pentru rezultate mai bune. Cred că timpul zboară foarte repede. Dar sunt fericit că avem grijă unul de altul și suntem împreună. Să continuăm să fim împreună și în 2019!”

Jeonghan din Seventeen: „Privind spre anul ce a trecut, cele mai bune lucruri au fost întâlnirea cu fanii din februarie, promovările pentru album, întâlnirile cu fanii la concertele de peste hotare, precum și interacțiunea cu fanii. Lucrul pe care îl regret este că membrii s-au rănit la concerte și s-au simțit descurajați. În 2019, sper că membrii și fanii Carat nu se vor răni și vor fi sănătoși.

În 2019, sper că vor fi mai multe oportunițăți pentru mine să întâlnesc și mai mulți fani ca să vorbim mai mult despre multe lucruri și să devenim mai apropiați. De asemenea, un scop este ca membrii Seventeen să lucreze din greu în continuare.

Mulțumesc fanilor Carat care au fost mereu de partea noastră. Hai să întâlnim anul 2019 împreună. De asemenea, hai să prindem curaj îmreună în 2019!”

Joshua din Seventeen: „În 2018, faptul că am lucrat din greu pentru orice și că nu am ratat nici un antrenament, în ciuda programului încărcat, a fost cel mai bun lucru. Într-un fel, sunt mai multe lucruri de bază, dar cred că am fost mereu în stare să facem spectacole bune. Lucrul pe care îl regret în 2018 a fost faptul că am vrut să învăț să gătesc pentru a avea un hobby distractiv, dar nu am avut ocazia. În 2019, vreau să învăț să gătesc ca să gătesc pentru fani.

Cred că sănătatea este pe primul loc, deci sper că membrii, eu, fanii Carat și oricine din jurul meu vor fi mereu sănătoși și nu se vor îmbolnăvi. De asemenea, un alt scop este ca Seventeen să devină o trupă și mai minunată.

Carats, vă mulțumesc pentru că ne iubiți mereu. Voi lucra din greu ca să devenim acei membri Seventeen de care să fiți mândri.”

Taeyong din NCT: „Am petrecut acest an împreună cu NCT, SM și fanii noștri. Am fost cu membrii, persoanele din agenție și fanii în timpul fiecărui moment, și am fost în stare să cresc datorită acestui lucru, deci 2018 a fost un an însemnat pentru mine.

Acum e anul porcului. În 2019, vreau să lucrez din greu la lucrurile pe care le pot face, așa cum fac acum. Vreau să devin acel cineva care impresionează și mai mult audiența cu muzică bună și prezențe scenice minunate!

Către fanii noștri, noi ne gândim la fiecare din voi în fiecare secundă, deci cred că vom putea crea o lume mare în viitor. Și mereu mă gândesc că va fi frumos dacă vom putea oferi fiecăruia putere și noi vise. Sper că voi toți veți întâlni noul an cu fericire și sănătate.”

Yuta din NCT: „În 2018, mai degrabă decât ceea ce am făcut bine și ce regret, vreau să spun că toți v-ați descurcat bine și vă mulțumesc tuturor care ne-au ajutat. Îmi doresc să mă descurc bine la concertul nostru!

Vă mulțumesc pentru susținerea voastră din anul 2018! Noi pregătim și mai multe pentru 2019, deci fiți pe fază. Bun venit în noul an!”

Johnny din NCT: „Cel mai bun lucru făcut în 2018 a fost să folosesc cuvântul „primul” de multe ori. Primul mini-album japonez, primele promovări în Statele Unite, primul album întreg și altele. Sunt multe lucruri ce s-au început anul trecut. Când anul 2018 s-a început, mi-am dorit să fac multe lucruri, și am avut un an minunat pentru că am făcut totul să fie posibil. Voi avea și mai multă putere în 2019!

În 2019, anul porcului de aur, (scopul meu este) să lucrez din greu, să mă distrez, să continui lucrurile începute în 2018. La începutul noului an, plănuim să începem un turneu cu primul nostru concert, să arătăm fanilor o bună prezență scenică și energie pozitivă. Speranța mea este să petrec un an întreg cu fanii noștri.

Către fanii NCTzen! Am fost fericit în toate clipele petrecute cu voi până acum. Hai să umplem noul an cu zâmbet și iubire. Vă mulțumesc mereu.”

Dragi cititori, se pare că idolii noștri se gândesc la fani în primul rând! Haideți să le urăm multă sănătate și succes în noul an!

sursa: soompi

Un gând despre „Idolii născuți în anul 1995 vorbesc despre planurile și visele pentru 2019, „Anul Porcului de Aur” (partea III)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s