3 K-Drame Netflix pe care trebuie să le urmăriți în 2019

netflix korean drama

Netflix a manifestat mult interes în ceea ce privește dramele coreene și a investit mult în ele. Platforma este foarte hotărâtă să pună la dispoziție un buget mare pentru producție și să organizeze multe castinguri pentru a avea drame de înaltă calitate. Fanii coreeni și internaționali sunt foarte curioși în privința producției de K-Drame de către Netflix și ce teme va aborda.

În 2019, Netflix va lansa următoarele trei seriale:

1- „Kingdom

regia netflix, drama netflix
regia netflix, drama netflix

„Kingdom” este o dramă thriller, fantastico-istorică, în care acțiunea e stabilită în perioada Joseon, unde există… zombi. Scenariul dramei va fi scris de Kim Eun Hee, cunoscută pentru drama ei anterioară „Signal„, în care au jucat Ju Ji Hoon,  Bae Doo Na și Ryu Seung Ryong .

Această drama va avea premiera pe 25 ianuarie, iar sezonul doi deja a fost anunțat. Bugetul impresionant de producție a fost de aproximativ 1,5-2 miliarde de dolari sau aproximativ 1,328,632 de dolari pe episod.

2 – „Love Alarm”

Dragostea alam netflix

„Love Alarm” a fost planificată sa fie difuzată în 2018, dar s-a amânat pana în 2019. Distribuția pentru remake-ul popularului webtoon cu același nume a fost pentru multă vreme neclară. Acum actorii principali au fost dezvăluiți și sunt: Kim SoHyun, Song  Kang și Jung Garam. Aceasta va prezenta drama tinerilor care trăiesc într-o societate în care există o aplicație ce le atrage atenția când cineva care îi place este aproape de ei.

Producătorul dramei este Lee Na Jung care a lucrat la „Oh My Venus” și „Fight for my Way„. Nu a fost anunțată încă data premierii.

3 – „Because It’s My First Love

pentru că este prima mea dramă de dragoste netflix

Because It’s My First Love” este o dramă studenți și prima lor dragoste. Serialul va avea în vedere povestea de iubire a unei femei și a unui bărbat ce sunt doar prieteni, însă care încep să dezvolte treptat sentimente de altă natură. Actorii principali sunt JiSooJung ChaeYeon din DIA și Jung JinYoung .

Producătorul dramei este Oh Jin Seok care a lucrat și la dramele „Yongpal” și „Goddess of Marriage„. Nu a fost anunțată încă data premierii.

Voi așteptați aceste drame?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s