Membrele Dal Shabet se reunesc la o petrecere în pijamale pentru a sărbători a opta aniversare a grupului

Dal Shabet Reunites For Fun Pajama Party To Celebrate 8th Debut Anniversary

Fostele membre Dal Shabet s-au adunat pentru a săbători a opta aniversare a trupei de la debut!

Pe 6 ianuarie, Serri a dezvăluit mai multe poze și filmulețe pe contul ei de Instagram, unde a scris: „Tada! Azi e 6 ianuarie, ziua în care Dal Shabet a debutat. Am ajuns la a opta aniversare!! Mulțumită susținerii voastre am fost capabile să fim active în diferite activități. Suntem mereu recunoscătoare, și felicitări fanilor Darlings. Voi ați dorit să ne vedeți împreună, nu-i așa? Da… Iată de ce am pregătit asta. E timpul pentru distracție!”

Serri a dezvăluit, în alte postări, că membrele Dal Shabet s-au reunit pentru o petrecere în pijamale, alături de cocktailuri făcute de ele, sărbătorind cu un tort, și pur și simplu distrându-se.

Ah Young și Woohee au postat și ele poze cu tortul.

https://www.instagram.com/p/BsQVHOqAzsk/?utm_source=ig_web_copy_link

De asemenea, și Jiyul a dezvăluit câteva poze și a scris: „Este deja a opta aniversare. Doar datorită vouă am ajuns atât de departe. Persoanele în fața cărora eu sunt  foarte recunoscătoare sunt, desigur, membrele și fanii noștri Darlings, care sunt motivul pentru care existăm. Mereu voi fi reconoscătoare. Vă iubesc.”

Dal Shabet a debutat pe data de 6 ianuarie 2011 cu melodia „Supa Dupa Diva”. Jiyul și Gaeun au părăsit grupul în 2015 după ce contractele lor cu agenția Happyface Entertainment au expirat și Dal Shabet a continuat să existe ca grup de patru membre. În 2017, s-a anunțat că Serri, Ah Young și Subin au părăsit Happyface Entertainment după ce contractele lor au expirat. Woohee a anunțat plecarea ei în decembrie 2018. În iunie 2018, membrele s-au reunit pentru a celebra căsătoria lui Gaeun.

Felicitări trupei Dal Shabet cu cea de-a opta aniversare!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s