Trupa FT Island se pregătește de revenire?

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Jaejin din FT Island a avut recent o postare pe  Instagram care a mega entuziasmat fanii trupei.

Ultima lansare muzicală în Coreea a trupei FT Island datează din luna iulie 2018, când băieții au revenit cu minialbumul „What If” și melodia principală „A Midsummer Night’s Dream”. A fost primul album publicat după o pauză de un an și la momentul lansării sale solistul Hongki a spus că revenirea a fost una mai dificilă, dar că trupa a ales mai puține melodii care au respectat exact stilul muzical al membrilor săi.

Anul acesta se anunță probabil înrolarea lui Hongki și a lui Jonghoon. Totuși băieții au promis că vor merge toți împreună în armată, așa că ar putea să se înroleze toți, excluzându-l însă pe Minhwan, care are un băiețel de numai câteva luni. De aceea, mai ales după revenirea solo a lui Hongki, fanii nu mai sperau că trupa FT Island va mai lansa muzică nouă.

Însă ultima postare a membrului Jaejin a venit să agite spiritele fanilor Primadonna, acesta arătând o filmare făcută într-un studio de înregistrări, unde se mai poate vedea mai multă lume lucrând și silueta lui Minhwan. Pe fundal, persoanele de la înregistrări ascultă vocea lui Hongki care cântă o melodie nouă, așa că fanii au comentat super entuziasmați: „OMG OMG”, ” Vă rog eu să aduceți o melodie rock, îmi e dor”, „Uaau, asta înseamnă că vei avea și o parte vocală??? Uaaa”, „Îmi e dor de voi, băieți, să reveniți curând”, „Ceeee??Pe bune?!!!!!!”, „Am înnebunit și sunt sigură că va fi bine”, „Așteptăm  mai mult”, „Oare este permis așa ceva Dar daaaa sună nou. În sfârșit! (emoticon de aplauze)”.

View this post on Instagram

#REC #간만쓰 #엡티

A post shared by 이재진 (@saico0111) on

Voi ce părere aveți? Revine FT Island? V-ați dori asta? Vă place fragmentul muzical postat de Jaejin?

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s