Shin Dong Wook se retrage din “Touch Your Heart” după ce a fost implicat într-un scandal de familie

Actorul Shin Dong Wook a fost acuzat de bunicul său de furt de proprietate și, deși a negat toate acuzațiile, scandalul public în care a fost implicat l-a determinat să renunțe la rolul din “Touch Your Heart”.

La începutul anului, bunicul lui Shin Dong Wook a făcut o declarație publică în care a anunțat că intenționează să își dea nepotul în judecată pentru fraudă comisă față de un membru al familiei. Agenția lui Shin Dong Wook a emis o declarație oficială privind situația și a susținut că afirmațiile erau false. Tatăl și unchiul său au ieșit și ei public pentru a-și împărtăși poziția, iar Shin Dong Wook a dat un interviu pentru a-și spune versiunea proprie a poveștii.

Actorul a declarat într-un amplu interviu pentru OSEN că povestea familiei sale este una complicată. Bunicul său și-a dat în judecată propriul fiu, adică pe unchiul actorului, și pentru mult timp nimeni din familie nu a mai vorbit cu el.

În 2011, când a revenit din armată, Shin Dong Wook și-a vizitat bunicul și susține că a rămas opt luni la el acasă, pentru a-l ajuta. După opt luni, a fost dat afară din casa bunicului, pe motiv că bătrânul ajunsese să se descurce bine singur. Cei doi s-au revăzut abia în noiembrie 2017, când actorul juca în K-drama “Live”. El susține că bunicul său l-a sunat din Icheon să îl ajute cu un ritual ancestral, neavând la cine să apeleze. Văzând că bunicul trebuie ajutat, nu l-a refuzat și l-a căutat încă o dată pentru a se reîntâlni. Cu această ocazie, bătrânul l-a rugat să preia o proprietate de 15 000 metri pătrați pe care o deținea în Daejeon și casa lui din Yeoju și, conform actorului, el a refuzat oferta (de zece ori), însă bunicul său a insistat. El mai susține că, după întâmplare, în perioada filmărilor pentru “Live” mergea în fiecare seară să se ocupe de bunicul său, dar că, din cauza programului complicat, nu l-a vizitat timp de 10 zile, motiv pentru care bătrânul l-a sunat și a spus că l-a escrocat.  Transcrierea declarației complete în engleză o găsiți aici.

Agenția actorului Snowball Entertainment a declarat pe 7 ianuarie că actorul va renunța la rolul său în noua drama „Touch Your Heart” în care urma să joace. Ei au explicat: „Simte responsabilitatea față de controversa care îl implică pe bunicul său. A considerat că este corect să demisioneze, am discutat problema cu personalul de producție al dramei „. De asemenea, când au fost întrebați despre activitățile sale viitoare, agenția a spus: „ Nimic nu a fost decis încă „.

Echipa de producție de la „Touch Your Heart” a confirmat, de asemenea, știrile și a declarat: „Este adevărat că Shin Dong Wook s-a retras din drama. Cu toate acestea, deoarece Shin Dong Wook nu avea multe scene filmate, nu credem că plecarea lui va avea un impact asupra programului dramei.” În ceea ce privește înlocuirea actorului, ei au declarat:  „Nu am luat o decizie încă. Odată ce găsim pe cineva, vom începe să filmăm din nou.”

În prezent, actorul apare în K-drama „Dae Jang-Geum Is Watching” unde are un rol principal, jucând alături de Yuri din Girls Generation și Minhyuk din BTOB, pentru a numi numai câteva dintre vedetele din serial.

Sursa: soompi

Un gând despre „Shin Dong Wook se retrage din “Touch Your Heart” după ce a fost implicat într-un scandal de familie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s