6 vedete care au renunțat la scoală pentru a-și urma visele

Celebrități care au ieșit din școală în căutarea visurilor lor

Mulți oameni care au oportunitatea de a urma o educație superioară ajung să frecventeze liceul și facultatea. Cu toate acestea, există excepții în care unii oameni resping norma socială în căutarea viselor lor.

Iată șase vedete care au decis să renunțe la școală și și-au ales propriile lor căi.

1. HAON

Rapperul HAON a renunțat la școală în al doilea an de liceu pentru a-și urma visul. În timpul apariției sale în „Radio Star” de la MBC, rapperul a făcut chiar și o prezentare pentru părinții săi pentru a-i convinge de ce este o idee bună pentru el să se concentreze asupra visului său, în loc să stea în școală.

HAON a spus: „În prezentarea mea, am scris că voi deveni destul de faimos încât oamenii mă vor recunoaște pe străzi și voi avea mijloace financiare pentru a mă întreţine singur”.

2. Kim Sae Ron

Kim Sae Ron și-a făcut debutul ca actriță fiind încă o copilă și își extinde continuu cariera. După ce a renunțat la școală în anii de liceu, ea a luat examenul GED și a fost acceptată la o universitate.

Actrita a spus: „Sunt încă foarte apropiată de prietenii mei de liceu. Cu toate acestea, am decis să renunț pentru că am vrut să învăț alte lucruri”.

3. Kang Daniel

În timpul unei emisiuni TV, Kang Daniel a explicat că a decis să renunțe la școală pentru că a crezut că există o altă cale potrivită pentru el, chiar dacă nu se descurcă bine la școală.

În timp ce-și urmărea visul de a deveni cântăreț, el nu simțea nevoia de a intra în facultate. Cu toate acestea, a ajuns să ia GED după ce a apărut la „Produce 101” de la Mnet. În prezent, studiază la Kyunghee Cyber ​​University și în același timp, se ocupă atât de cariera, cât și școală.

4. Yoo Byung Jae

Yoo Byung Jae a fost acceptat la Universitatea Sogang în 2007. Cu toate acestea, el a decis să renunțe la școală în 2016, când și-a dat seama că nu putea să țină pasul cu studiile din cauza programului său încărcat, fiind atât scenarist cât și comedian. După aceea, Yoo Byung Jae a reușit să se concentreze mai mult pe munca sa și acum are o carieră de succes.

5. Yoo Jae Suk

Yoo Jae Suk și-a făcut debutul în calitate de comediant în 1991, când a fost student la colegiu. Yoo Jae Suk a explicat că era la o probă academică când a primit un apel de la școala sa. Au întrebat: „Vrei să te dau afara? Sau vrei să renunți singur?”

Având mai multă pasiune pentru comedie decât școală, Yoo Jae Suk a renunțat și s-a concentrat mai mult pe cariera sa.

6. Kim Jung Hoon

Kim Jung Hoon este cunoscut pentru că e atât frumos, cât şi inteligent. El a fost student la Școala Dentară a Universității din Seoul, dar a trebuit să renunțe după ce a debutat ca membru al UN.

Potrivit lui Kim Jung Hoon, el a făcut alegerea atunci când profesorul său l-a întrebat: „Acest lucru este direct legat de viața cuiva. Trebuie să dai totul. Vrei să renunți singur sau vrei să fii dat afară?”

Ce bine ca măcar au găsit succesul.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s