Actori chipeşi ce au ”Wook” în numele lor

Good-Looking Actors Who Have “Wook” In Their Names

Se pare că o mulțime de actori talentați și frumoși au „Wook” în numele lor în industria de divertisment coreeană.

Lee Dong Wook

Frumusețea lui nu are nevoie de nicio explicație și nici popularitatea acestuia! Deși a fost întotdeauna recunoscut ca fiind talentat și chipeș, popularitatea sa a explodat în 2016, când a jucat în drama „Goblin„.

Chimia sa atât cu Gong Yoo, cât şi cu Yoo In Na, a fost un factor imens în popularitatea sa, și pentru încântarea fanilor, el şi Yoo In Na s-au reunit pentru o nouă dramă, „Touch Your Heart„.

 

Ji Chang Wook

Un alt favorit al fanilor este Ji Chang Wook, ce prin talentul și chipul frumos apare frecvent pe listele femeilor ca bărbatul ideal. În prezent, își completează serviciul militar obligatoriu, care a început în august 2017, și se va încheia în aprilie 2019.

După ce și-a făcut un nume în dramele orientate spre acțiune, cum ar fi „Healer„, „Whirlwind Girl 2” și „The K2„, a arătat că ar putea avea și roluri romantice mai tradiționale, în „Suspect Partner„.

 

Kim Dong Wook

Kim Dong Wook este cunoscut pentru aspectul său continuu de adolescent, în ciuda faptului că are 35 de ani. A câștigat atenție atunci când a jucat un rol secundar în „Coffee Prince„, și de atunci a apărut în mai multe filme precum „The Concubine” și muzicăluri ca adaptarea coreeană a „Legally Blonde„.

Proiectele sale cele mai recente includ roluri în seria de filme „Along with the Gods” și rolul principal în drama „The Guest.”

 

Kim Jae Wook

Kim Jae Wook este cunoscut pentru că are două părți – partea carismatică, pe care o arată pe ecran în thrillere precum „Voice” și „The Guest”, și partea drăguța, pe care o arată fanilor care îi cer fotografii și autografe.

Interesant, Kim Jae Wook și Kim Dong Wook au preluat rolurile de sprijin în „Coffee Prince” și s-au reunit în rolurile principale din „The Guest”, 10 ani mai târziu.

 

Lee Jin Wook

Lee Jin Wook are mai multe filme uimitoare în care a apărut, printre care „Glass Castel„, „Nine: 9 Times Time Travel” și „The Time We Were Not in Love” și ,de asemenea, thrillere precum „Return” și „Voice Season 2„.

Mulți fani consideră că scenele din „The Beauty Inside” ca unele dintre cele mai legendare scene ale sale.

 

Joo Sang Wook

Aspectul său plăcut şi vocea dulce i-au câștigat lui Joo Sang Wook o reputație de a juca bărbați perfecți pe micile ecrane, cu o parte vulnerabilă secretă. Căsătoria sa din 2017 cu fostul co-star Cha Ye Ryun i-a întărit imaginea ca domnul Perfect, iar cuplul a fost binecuvântat cu primul lor copil în iulie 2018.

În prezent, el joacă în „Fates and Furies„, alături de Lee Min Jung, fostul său co-star din ”Cunning Single Lady”.

 

Ahn Jae Wook

Deși puțin mai în vârstă decât unii actori din această listă, Ahn Jae Wook a fost unul dintre primii actori Hallyu după rolul său în drama „Star in My Heart„. Are o reputație apreciată pe ecran și pe scenă, iar acum a devenit recent un membru al show-ului coreean „Busted!”

sursa

 

3 gânduri despre „Actori chipeşi ce au ”Wook” în numele lor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s