Son Seung Won e privat de libertate pentru conducere fără permis şi în stare de ebrietate

Son Seung Won Gets Indicted With Detention For Driving Drunk And Without A License

Pe 11 ianuarie, Procuratura Generală din Seul (condusă de procurorul şef Hyung Jin Hwi) a dezvăluit că actorul Son Seung Won a fost condamnat la închisoare pe 9 ianuarie.

Actorul a fost acuzat de comportament agresiv în trafic conform Legii Adiţionale de Pedepsire a Infracţiunilor Specifice, încălcarea Regulilor de Circulaţie Rutieră şi conducerea fără permis. Son Seung Won este primul actor acuzat în urma creării noii legi intitulate „Legea Yoon Chang Ho”. Acest proiect de lege se referă la implementarea unor pedepse mai mari pentru persoanele care conduc în stare de ebrietate prin modificarea Legii Adiţionale de Pedepsire a Infracţiunilor Specifice şi Regulile de Circulaţie Rutieră.

Pe 26 decembrie 2018, Son Seung Won a cauzat un accident de maşină în timp ce acesta conducea în stare de ebrietate. Actorul a fost prins de cetăţeni în timp ce încerca să fugă de la locul infracţiunii. Acesta nu avea un permis de conducere valabil şi nivelul alcoolului în sânge era de de 0.206%. De asemenea, pe locul pasagerului se mai afla actorul Jung Hwi şi a fost dezvăluit recent că Son Seung Won i-a cerut actorului mai tânăr să ia vina asupra sa.

Pe 2 ianuarie Son Seung Won a fost arestat, iar acuzările aduse pe 9 ianuarie indică faptul că procurorii intenţionează să ducă acest caz în instanţă.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s