Filmul „Twenty” cu Kim Woo Bin, Kang Ha Neul și Junho va fi adaptat pentru micile ecrane!

Filmul din 2015 în care au jucat Kim Woo Bin, Kang Ha Neul și Lee Jun Ho din 2PM va fi transformat într-un serial tv!

Regizorul filmului hit pentru tineret „Twenty” , Lee Byeong Hun, revine cu o adaptare într-un serial a acestuia.

Filmul original spune povestea a trei prieteni în vârstă de douăzeci de ani și a maturizării lor. Filmul a câștigat inima multor spectatori și a fost în fruntea box office-ului coreean în weekendul premierei sale din martie 2015.

În afară de motivul legat de protagoniștii principali al filmului, Kim Woo Bin, Kang Ha Neul și Junho, filmul a fost foaste bine primit și datorită povestirii sale reale și umorului bazat pe realitate.

Datorită succesului său din 2015, regizorul  Lee Byeong Hun, a considerat că povestea merită să fie transpusă într-o K-drama, despre care se spune că va fi difuzată pe jTBC în 2019.

Cu toate acestea, adaptarea a filmului va aduce schimbări dramatice, deoarece scenariul său se concentrează în jurul unor personaje feminine și a adaptării lor la viața adultă. Acest scenariu proaspătă va oferi o altă latură a poveștii originale a filmului, care se concentrează asupra vieții celor trei protagoniști de sex masculin.

Se pare că titlul serialului va fi „Mellow Is A Taste, pentru rolul principal fiind preferată Chun Woo Hee, care deocamdată analizează oferta primită.

Filmul original „Twenty” a avut și succes internațional, nu numai în vânzările din Coreea, find distribuit și în afara țării, și i-a adus un premiu pentru interpretare lui Kang Ha Neul, un premiu de popularitate lui Kim Woo Bin și un premiu din partea Asociației Regizorilor lui Lee Byeong Hun.

 

Sursa: .hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s