[INTERVIU] Subin spune că Dal Shabet nu s-a despărţit + discută despre cariera solo şi „încurajările” primite

Image result for subin dal shabet 2018

Într-un recent interviu şi pictorial cu revista @star1, Subin din Dal Shabet a dezvăluit că a discutat despre o posibilă revenire a trupei cu restul colegelor ei.

Subin, care îşi va face revenirea solo în luna februarie cu piesa „Ketchup”, se pregăteşte intensiv de întoarcerea pe scenă. Cântăreaţa s-a ocupat chiar ea de producerea şi conceperea diferitor elemente ale acestei reveniri, printre care videoclipul şi conceptul abordat.

Membra Dal Shabet s-a exprimat cu modestie: „Cred că mai mult curajul, nu încrederea, mi-a oferit puteri să activez solo. I-am auzit pe oameni tot spunând „De ce să te chinui atâta creând muzică pe care nimeni nu e interesat să o asculte?” Dar faptul că pot compune creaţii muzicale ce îmi plac, deja reprezintă o provocare pentru mine.”

Dal Shabet’s Subin Clarifies That They Have Not Disbanded

Vorbind despre cât de implicată a fost în procesul de producere a comeback-ului ei, Subin a accentuat: „Am pregătit costumele şi am ales locaţia pentru filmarea videoclipului. Chiar am pregătit eu gustările pentru tot personalul.” După cum s-a dovedit mai târziu, experienţa i-a deschis ochii idolului în privinţa multor lucruri: „Credeam că am trecut prin multe lucruri în cariera mea de 8 ani fiind idol, dar se pare că în tot acest timp eram ca o pasăre într-o colivie de aur.”

Subin a mai explicat că în ciuda faptului că ea şi alte două membre din Dal shabet au părăsit agenţia Happy Face Entertainment în anul 2017, trupa nu s-a despărţit.

„Mulţi oameni mă tot întreabă dacă Dal Shabet s-a despărţit, dar nu e aşa,” spune Subin. „Chiar şi la mica noastră reuniune de Anul Nou, am vorbit toate despre cum am vrea să ne reunim şi să promovăm împreună.”

Subin a mai menţionat că ar vrea să cânte împreună cu membrele Dal Shabet în timpul viitoarelor activităţi, confirmând faptul că legătura dintre ele e la fel de puternică!

Subin a semnat cu agenţia KeyEast în 2018, sub care activează la momentul dat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s