Dispatch declară că nu vrea să urmărească vedetele începătoare+ Internauții critică declarația

Dispatch a făcut recent o declarație despre presupusa regulă în alegerea țintelor pentru scandaluri, care a primit multă ură.

Recent, Dispatch a declarat că preferă să urmărească vedetele populare, care deja au o carieră stabilă, nu pe cele începătoare sau cărora cariera este în ascensiune pentru următorul motiv: „carierele începătorilor se pot termina sau șovăi după un singur scandal, deci încercăm să nu le distrugem viitorul.”- a declarat președintele Dispatch.

„Nu voi putea să mai fac niciun ban după asta” sau „CF-ul meu a fost anulat din cauza articolului vostru„, sunt unele dintre cele mai des întâlnite reacții ale vedetelor care au avut scandaluri dezvăluite de Dispatch.

Declarația continuă în felul următor: „Noi, jurnaliștii, știm că vom pierde bani dacă nu urmărim pe toată lumea. Întrebări precum: „Reclama lui Jo Sung va fi anulată datorită scandalului cu Kim Min Hee? sau „Castingul lui Woo Bin va fi afectat datorită știrilor că se întâlnește cu Lee Na Young?”, acestea sunt motivele pentru care am ales să urmărim doar numele mari”.

În ceea ce privește aceste declarații, internauții au scris: „ Deci, amuzant cum au ajuns să „aleagă” care sunt acele stele în creștere.“, „ Ei bine, ce putem spune despre Seolhyun? Nu era în momentul ei de faimă, când scandalul ei a apărut? “, „Idolii începători nu vor fi urmăriți din cauza lipsei de profit, declară asta in timp ce se prefac ca se îngrijorează pentru celebrități”, despre ce vorbesc ei?”, „ Hani, Seolhyun, Jennie– toate făceau parte din linia idolilor începători, indiferent ce spun ei, LOL”, „Ei nu l-au aruncat în aer pe Baekhyun când a fost o stea în ascensiune? Îmi amintesc că a primit multă ură din cauza asta.”

Ce credeți despre presupusa regulă a celor de la Dispatch?

Sursa

2 gânduri despre „Dispatch declară că nu vrea să urmărească vedetele începătoare+ Internauții critică declarația

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s