Lee Jong Suk spune de ce simte inferior şi ce face să-şi îmbunătăţească abilităţile actoriceşti

Modelul de pe coperta ediţiei din februarie a revistei „Esquire” este nimeni altul decât Lee Jong Suk!

Pentru acest pictorial, actorul s-a făcut comod într-o cameră, servind drept model pentru mai multe ceasuri. În interviul pentru revistă, actorul a răspuns cu modestie la întrebările legate de actoria sa.

Când a fost întrebat de ce a spus de mai multe ori, în interviurile precedente, că se simte inferior celorlalţi, Lee Jong Suk a răspuns: „Cred că am vorbit multe despre asta pentru că simt că am multe neajunsuri. Nu am acţionat niciodată din instinct. Totul rezultă din responsabilitatea pe care o am faţă de munca mea şi mereu mă critic când văd rezultatele. De aceea mereu mă înregistrez pe platourile de filmări cu propria mea cameră şi îmi analizez actoria. În timpul scenelor în care mi de vede tot corpul, îmi analizez poziţia. Chiar şi în momentele când vor juca partenerii mei, iar eu ma văd doar din spate, îmi voi analiza gesturile pe care le fac.”

Acesta a concluzionat: „Cu siguranţă, vreau să joc bine. Cu toate astea, oamenii au standarde diferite în ceea ce priveşte o actorie bună şi ele depind de cât de mult le place de actor. De aceea, actoria mi se pare un lucru dificil.”

În curând, drama lui Lee Jong Suk, „Love is a Bonus Book” va avea premiera pe tvN. Prin intermediul acestei producţii, actorul va încerca provocarea unei drame de comedie romantică pentru prima dată în 9 ani.

Actorul a explicat: „Am ales această dramă pentru că îmi plac mult lucrările regizorului Jung Hyun Jung. Urmărind dramele „Discovery of Love” şi „I Need Romance” am înţeles că producţiile sale sunt foarte realistice. Dar e dificil din moment ce voi juca chiar eu în una din ele.”

La final, Lee Jong Suk spune că se simte responsabil de oamenii ce lucrează în agenţia sa: „Mi-am fondat compania pentru a crea un mediu de muncă bun pentru oamenii silitori. La început, ne-am aventurat în această poveste pentru că toţi voiam să ne simţim bine. Cu toate astea, este total diferit de ce am avut eu în plan. Mă gândesc adesea „asta e realitatea pentru aceşti oameni şi ar trebui să iau asta în considerare”.”

Drama „Romance is a Bonus Book” va avea premiera pe 26 ianuarie.

sursă

Un gând despre „Lee Jong Suk spune de ce simte inferior şi ce face să-şi îmbunătăţească abilităţile actoriceşti

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s