Lee Jong Suk vorbeşte despre Lee Na Young şi planurile de a pleca în armată în acest an

Lee Jong Suk Talks About Being A Successful Fan Of Lee Na Young And His Upcoming Military Enlistment

Lee Jong Suk a vorbit recent despre noua sa dramă de pe tvN,Romance is a Bonus Book” şi despre cum e să lucreze alături de Lee Na Young.

Pe 21 ianuarie a fost ţinută o conferinţă de presă pentru noua dramă la care au participat Lee Jong Suk, Lee Na Young, Kim Yoo Mi, Jung Yoo Jin şi Wi Ha Joo.

În timpul evenimentului, Lee Jong Suk a comentat: „Anterior, am jucat rolul unor personaje al căror temperament se dezvăluie pe parcurs. De această dată, personajul este unul aproape complet. Dacă proiectele mele anterioare aveau elemente fantastice, această producţie este foarte realistă. Cu toate astea, însăşi ideea că un astfel de personaj există sună ca o fantezie pentru Kang Dan Yi (personajul lui Lee Na Young). Este un personaj extrem de fermecător, până în momentul în care chiar voiam să fiu ca el. Deci a fost dificil pentru mine.”

Lee Jong Suk a mai vorbit şi despre înrolarea în armată, care e tot mai aproape: „Cred că voi pleca în armată în acest an. De aceea, vreau să închei cu bine această dramă. Voiam să fac asta pentru fanii mei. e prima dată când încerc o comedie romantică. Lee Na Young m-a ajutat foarte mult, aşa că mă descurc bine până acum.”

Actorul a continuat să vorbească despre colega sa, când un reporter i-a spus: „Se ştie că erai un fan devotat al lui Lee Na Young,” la care Jong Suk a râs şi a spus: „Speram ca nimeni să nu menţioneze nimeni asta.”

„La filmări, toată lumea ştia, însă nu voiam să se discute despre asta. Cred că sunt un fan norocos,” a adăugat actorul, iar Lee Na Young a zâmbit ruşinată.

„Romance is a Bonus Book” este o comedie romantică despre oamenii care lucrează la o editură. Va spune povestea lui Kang Dan Yi (jucată de Lee Na Young) care e un copywriter excelent, dar are probleme în prezent în găsirea unor lucrări potrivite, şi a lui Cha Eun Ho (jucat de Lee Jong Suk), care este un scriitor faimos şi un idol în lumea literaturii.”

Premiera dramei va avea loc pe 29 ianuarie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s