“Memories Of The Alhambra” a luat sfârșit!

„Memories of the Alhambra” este o melodramă fantastică cu doi actori de top Hallyu și un idol de top, iar recent au fost difuzate ultimele episoade.

Această melodramă spune povestea unui director general al unei companii de investiții care merge în Granada (Spania) pentru o călătorie de afaceri. În timp ce se află într-o pensiune veche, condusă de o fostă chitaristă, au loc mai multe întâmplări ciudate, iar cei doi dezvoltă sentimente unul față de altul. Park Shin Hye, Hyun Bin și Chanyeol din EXO fac parte din distribuție.

Drama a fost difuzată sâmbătă-duminică la ora 21:00 (14:00 ora României) pe canalul de televiziune tvN.

Potrivit Nielsen, ratingurile dramei sunt următoarele: pe 19 ianuarie episodul 15 a avut 9%, iar pe 20 ianuarie cel de-al 16-lea (ultimul episod) a avut 9,9%. Numărul de vizualizări a scăzut ușor pentru ultimele episoade. Drama a început cu 7,5 și s-a încheiat cu un rating de 9,9%. Cele mai mari ratinguri au fost pentru episodul 14 de 10%.

”Memories of the Alhambra” rămâne a fi în topul celor mai căutate drame ale zilei, fiind pe locul 2 pe Naver (în 20 ianuarie). Următoarea dramă difuzată în acest interval de timp pe tvN este „Romance Is A Bonus Book” cu Lee Jong Suk și Lee Na Young. Drama va avea premiera pe 26 ianuarie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s