Lee Dong Wook spune că a ales “Touch Your Heart” pentru Yoo In Na și cum este să lucreze din nou cu ea

Cei doi parteneri din K-drama „Goblin” s-au reunit pentru un nou proiect tv intitulat “Touch Your Heart” iar Lee Dong Wook spune că a ales serialul datorită lui Yoo In Na.

„Touch Your Heart” este despre o poveste de iubire care începe atunci când actrița Hallyu Oh Yoon Seo (Yoo In Na) se întâlnește cu avocatul de geniu Kwon Jung Rok (Lee Dong Wook) la firma acestuia.

Lee Dong Wook a spus că încrederea sa în oamenii cu care urma să lucreze a fost motivul pentru care a ales această K-drama: „Regizorul Park Jun Hwa m-a  încurajat mult pe măsură ce pregătea rolul lui Kwon Jung Rok. În special, mi-a spus că voi găsi confort și fericire prin intermediul lui „Touch Your Heart”, iar acest comentariu m-a atras într-adevăr.”

Actorul a mai spus că Yoo In Na a jucat un rol important în decizia sa de a se alătura drame> „Unul dintre motivele pentru care am ales această drama este din cauza confortului și a încrederii mele în lucrul cu Yoo In Na”.

Cu privire la reuniunea sa cu Yoo In Na, după ce aceștia doi au jucat excepțional în „Goblin”, Lee Dong Wook a spus: „Vom încerca să arătăm un alt fel de chimie [față de „Goblin”]”. Experiența lucrului împreună este un avantaj.”Mulțumită lui Yoo In Na, de la masa la care am citit împreună până acum, am reușit să filmăm extrem de confortabil. Yoo In Na este extrem de meticuloasă, așa că prinde lucrurile pe care nu le văd eu și ajută la umplerea golurilor. Mă ajută foarte mult.”

Descriindu-și  personajul în detaliu, Lee Dong Wook a spus: „Jung Rok este un avocat perfecționist și are o parte dificilă. El nu este deloc interesat în relații, iar linia dintre muncă sa și viața personală este foarte clară. Pentru alții, el pare a fi o persoană rigidă care nu se ocupă decât de job, dar în realitate este o persoană foarte caldă”, spunând că transformarea sa în drama va fi distractivă și că merită urmărită.

Personajul său are doar 30 la sută din adevărata sa personalitate, a spus Lee Dong Wook.:„Dragostea lui Jung Rok pentru munca sa este similară cu mine, dar nu sunt așa de reticent, așa că avem în comun aproximativ 30%”. Lee Dong Wook a declarat că lucrează din greu: „Cred că voi putea să vă arăt tuturor ceva nou”.

“Touch Your Heart” are premiera în 6 februarie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s