J.Y. Park își amintește despre începerea companiei cu doar Bang Si Hyuk și contabilul său ca angajați

Pe data de 24 ianuarie, Park Jin Young a ținut o conferință de presă pentru noul show, “Super Intern.”

Noul show produs de Mnet arată cum JYP Entertainment caută noi angajați. 13 posibili angajați vor fi aleși după etapa interviului, iar apoi o să concureze pentru primul loc care le asigură un loc permanent de muncă la JYP.

În timpul conferinței de presă, şeful al departamentului de creație și fost șef al companiei, Park Jin Young, a vorbit despre cum s-a dezvoltat compania și ce anume caută la noii angajați.

El a împărtășit, “Au trecut 20 de ani de când am început această companie. Am început cu trei angajați. Eram eu, producătorul Bang Si Hyuk (director executiv al agenției Big Hit), un contabil și asta era tot. Acum avem aproape 300 de angajați. Am crescut de 10 ori mai mult și asta pentru că talentele necesare au venit atunci când aveam nevoie de ele„.

A explicat și ce tip de angajat caută, “Un angajat de care am nevoie chiar acum este o persoană care oferă idei scandalos de bune și noi. M-am gândit că astfel de oameni o să vină la interviuri, de asta am ales să fac parte din ,,Super Intern”. Prin acest proces, am găsit multe persoane cu o mulțime de idei care pot ajuta la creșterea companiei.

Cred că departamentul de Resurse Umane al companiei trebuie să fie evaluat și reformat. M-au făcut să mă întreb, cum recrutăm oameni inovativi care nu și-au putut scoate în evidenţă abilităţile, dar au trăit cu pasiune pentru drame, muzică și concerte. Așa cum am simțit și am învățat foarte mult din acest program, cred că și alte companii ar putea să o folosească ca o oportunitate de a-și schimba gândirea” a dezvăluit Park Jin Young

,,Super Intern” are premiera pe 24 ianuarie la ora 20:00

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s