K-Drama „Romance Is a Supplement” oferă un trailer extins captivant

Lee Jong Suk și Lee Na Young revin pe micile ecrane cu o poveste care va topi inimile spectatorilor și ne invită deja să intrăm puțin în universul personajelor lor.

„Romance Is a Supplement (Bonus Book)” va spune povestea a două personaje care lucrează în lumea editurilor. Lee Jong Suk este un editor genial, o vedetă, iar Lee Na Young este un fost editor de succes, a cărei viață a eșuat lamentabil.

Noul trailer lung prezintă, în flashback-uri, evoluțiile celor două personaje, ale căror vieți par să se fi intersectat și înainte. Lee Na Young, mai mare decât Lee Jong Suk, se prezintă la un interviu pentru un job, iar în echipa de evaluatori se află chiar personajul lui Lee Jong Suk, un tip faimos, profesor universitar și șef de editură. Acesta pare suprins de întâlnire și apoi ne sunt arătate imagini din trecut, în care vedem că personajul lui Lee Na Young a fost și ea editor de succes, dar că la un moment dat a căzut în digrație, a divorțat și a rămas fără loc de muncă și fără bani. Într-un cadru, aceasta povestește devastată despre soțul ei: „oricât aș plânge, soțul meu nu se va întoarce.”

Apoi vedem și inteacțiunea cu alte personaje: un desenator care se inspiră din viețile reale pentru a face poveștile sale, un director visător și cam aiurit, dar și Lee Jong Suk, care o umărește cu multă curiozitate pe „noona” (Lee Na Young), dorind să descopere ce tip de sentimente nutrește pentru aceasta.

Povestea pare complexă și cu multe alte personaje interesante, care intervin în viețile celor doi, iar relația celor două personaje principale va evolua și ea pe măsură ce aceștia doi încep să petreacă mai mult timp împreună la editură și nu numai, învățând unul de la celălalt.

 

Serialul are premiera în 26 ianuarie.

 

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s