Lee Dong Wook & Yoo In Na au o primă întâlnire dezastruoasă în ‘Touch Your Heart’

K-Drama ‘Touch Your Heart‘ prezintă două noi teasere ale întâlnirii dintre personajele interpretate de Lee Dong Wook și Yoo In Na, iar atmosfera creată de cei doi este una cu totul nouă și proaspătă, plină de momente de râs.

Pare că actorul Lee Dong Wook se ține de promisiunea făcută publicului de a prezenta o poveste cu totul diferită față de cea din K-drama ‘Goblin‘, în care a avut-o ca parteneră tot pe Yoo In Na. Cele două teasere noi pentru ‘Touch Your Heart’ prezintă modul în care cele două personaje se întâlnesc pentru prima dată.

Pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu povestea, cei doi protagoniști  sunt avocatul de geniu Kwon Jung Rok (Lee Dong Wook), genul de om perfecționist, și  “zeița universului” Oh Yoon Seo (Yoo In Na), o actriță Hallyu care își ascunde identitatea și vrea să fie secretara lui Kwon Jung Rok. De aici apar și situațiile ciudate, care sunt interpretate diferit de cei doi.

Primul clip îl prezintă Kwon Jung Rok, care aștepta cu nerăbdare pe cineva să-l ajute cu munca sa, extrem de frustrat de noua angajată Oh Yoon Seo. El este vizibil deranjat de stilul ei de a se îmbrăca ostentativ și își amintește de prima a lui întâlnire cu ea, spunând: „Nu știam dacă ea a fost aici pentru muncă sau la o ceremonie de premiere.“

Kwon Jung Rok își exprimă în continuare iritarea față de actriță. Acesta strigă la ea: „Știi să preiei apelul telefonic?” la care aceasta îi răspunde nervos: „Nu mă crede chiar așa de proastă!” ca mai apoi să nu reușească nici să facă copiii  șinici să îi facă legătura la telefon avocatului.

În cel de-al doilea clip, „zeița Universului” Oh Yoon Seo îi spune partea ei din poveste. Ea se plânge mai întâi de Kwon Jung Rok, care nu o recunoaște și nici nu îi întinde mâna să o salute atunci când aceasta se prezintă. Deși actrița își bate joc de avocat, ea totuși  admite în final că nu i-a putut face legătura la telefon lui Kwon Jung Rok, deoarece „firul a fost prea scurt”.

În final, amândoi ajung să se întrebe cum vor lucra împreună timp de 3 luni.

 

 

V-am convins să vă uitați la serial? Premiera sa va avea loc în 6 februarie.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Lee Dong Wook & Yoo In Na au o primă întâlnire dezastruoasă în ‘Touch Your Heart’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s