“Dazzling” lansează postere în care Nam Joo Hyuk și Han Ji Min au atitudini constrastante + noi instantanee

K-drama “Dazzling” oferă postere cu personajele principale interpretate de Han Ji Min, Nam Joo Hyuk, Kim Hye Ja și Son Ho Joon!

„Dazzling” povestește despre o femeie care își pierde tot timpul înainte de a putea să îl folosească și despre un bărbat care își irosește cele mai frumoase zile folosind cât mai puțină energie. Serialul a atras atenția datorită actriței veterane Kim Hye Ja și lui Han Ji Min, care intrepretează același personaj, dar la vârste diferite.

În posterul ei, Kim Hye Ja plimbă un câine și se bucură de viața de zi cu zi. Ea are un zâmbet mulțumit pe față, ceea ce pare să însemne că a avut o viață fructuoasă. Personajul ei cu același nume, Kim Hye Ja, este o femeie optimistă și dreaptă care aspiră să fie crainică. Într-o zi, ea primește abilitatea de a întoarce timpul și ajunge prinsă în timpul care s-a dat cumva peste cap. Pe poster se poate citi: „Timpul nu ne-a așteptat”.

În  posterul ei, Han Ji Min are un zâmbet dulce pe față și privește spre cineva. Ea o joacă Kim Hye Ja, de 25 de ani, care își pierde timpul  rămas din viața într-o clipă. Textul ei spune: „Am vrut cu adevărat să întorc timpul.”

Va fi interesant să vedem personajul Kim Hye Ja, intepretat de către cele două actrițe, una la tinerețe și alta la bătrânețe.

Nam Joo Hyuk îl joacă Lee Joon Ha, un reporter aspirant care are aspectul ideal și calificările de care toată lumea este geloasă. Cu toate acestea, se întâmplă ceva cu el și începe să trăiască o viață fără niciun sens. Posterul săuspune: „Timpul nu are nici un sens pentru mine”. Spectatorii vor afla de ce acesta renunță la viața lui plină de perspective și cum se întâlnește cu cele două Kim Hye Ja.

Son Ho Jun îl joacă Kim Young Soo, fratele mai mare al lui Kim Hye Ja. El va fi personajul comic al dramei, așa cum sugerează deja posterul său. Kim Hye Ja, Han Ji Min și Son Ho Joon vor oferi o reprezentare spumoasă și realistă a relațiilor dintre frați.

De asemenea, au fost lansate noi instantanee frumoase cu personajul lui Nam Joo Hyuk pe care vă invităm să le urmăriți mai jos:

“Dazzling” va avea premiera în 11 februarie.

Surse: soompi, allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s