HyunA și E’Dawn vorbesc despre contractul cu agenția lui PSY, P NATION

Cei doi idoli au comentat pe internet despre faptul că vor lucra cu agenția lui PSY.

Recent, HyunA și E’Dawn au pozat alături de PSY și au anunțat oficial semnarea unui contract cu agenția acestuia, P NATION. 

Cei doi artiști s-au despărțit de CUBE Entertainment în octombrie 2018, după ce au făcut publică relația lor. În urma anunțului PSY că HyunA și Hyojong (E’Dawn) se vor alătura echipei P NATION, cuplul a devenit tendință în căutările în timp real pe site-urile coreene, iar HyunA a încărcat o captură de ecran (numele lui PSY era la nr. 1, al lui HyunA la nr. 3 și al lui Hyojong la nr. 5).

https://www.instagram.com/p/BtIZ-W8Bmeg/?utm_source=ig_embed

În aceeași zi a anunțului, HyunA a spus într-o emisie Live pe Instagram: „Am fost foarte nervoasă, dar mi s-a părut ciudat să pot aduce o veste bună astăzi.” După ce a dezvăluit că ea și Hyojong petrec vacanța împreună în Bangkok, Thailanda, ea  a spus : „Nu puteam să intru pe Internet pentru că eram nervoasă, dar o mulțime de cunoștințe m-au contactat.” Ea a adăugat: „Câștig putere văzând comentariile fanilor. Aceasta este o zi foarte semnificativă.”

HyunA a continuat să împărtășească: „Întotdeauna vreau să muncesc din greu și să învăț și am o mare dorință de a face lucruri”. Ea a explicat: „Poate de aceea vreau mereu să le arăt fanilor partea mea bună”.

De asemenea, E’Dawn a apărut scurt în transmisiunea live și a comentat: „Astăzi este o zi importantă”, adăugând: „Voi lucra din greu. Hwaiting.“

Felicitări celor doi încă o dată! Voi ce așteptați de la ei în viitor? Să facă muzică împreună sau individual?

Sursa: soompi

2 gânduri despre „HyunA și E’Dawn vorbesc despre contractul cu agenția lui PSY, P NATION

  1. Pingback: PSY dezvăluie o filmare a momentului în care HyunA și E’Dawn au semnat contractul cu P NATION – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s