Top 5 idoli masculini care sunt numiţi „geniu vizual”

Sunteți pregătiți să aflați cine sunt aceștia?

Primul „geniu vizual” este idolul cu o aură unică, în special cu nasul său natural perfect, greu de găsit dacă sunteți coreean. Acest idol nu este nimeni altul decât V din BTS. Să nu uităm că în 2017 a primit titlul de cea mai frumoasă față din lume.

 

Imagini pentru jinwoo

Al doilea „geniu vizual” este floarea din WINNERKim Jinwoo. Fanii se îndrăgostesc din nou, la fel ca prima dată, atunci când se uită la el. Chipul lui Jinwoo, cu ochii pătrunzători și frumusețe eterică, a primit multe complimente.

 

Imagini pentru jaehyun

Este o necesitate ca un idol de la SM să fie menționat aici, în această listă de „genii vizuale”. Acești tipi au înghețat odată întreagul internet când teaserul lui pentru „The 7th Sense” a fost lansat înainte de debut. În momentul în care Jaehyun zâmbește, fiecare inimă de fată se topește.

 

Zâmbetul lui Eunwoo, împreună cu ochii lui nevinovați, face inima fiecărei fete să o ia la goană. El devine din ce în ce mai fermecător pe zi ce trece. Cariera lui este, de asemenea, în ascensiune și, recent, a primit primul premiu din cariera.

 

Imagine similară

Ar fi o mare greșeală dacă nu l-am menționa pe acest idol, care seamănă cu Leonardo Dicarprio, corect? Când Dumnezeu l-a creat pe Vernon din SEVENTEEN, trebuie să-i fi dat o frumusețe aparte, care să-l facă să iasă în evidenţă.

sursa

5 gânduri despre „Top 5 idoli masculini care sunt numiţi „geniu vizual”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s