Actorul Jang Ki Yong va apărea în drama ”Touch My Heart”

Actorul Jang Ki Yong va apărea în următoarea dramă tvN, „Touch My Heart”.

Drama este foarte așteptată, deoarece Lee Dong Wook și Yoo In Na se vor reuni, după ce au demonstrat cât de bună este chimia dintre ei în drama „Goblin”. Directorul Park Joon Hwa a lucrat, de asemenea, și pentru dramele „What’s Wrong With Secretary Kim și „Because This is My First Life.

Jang Ki Yong, care a organizat recent prima sa întâlnire cu fanii, a dorit să colaboreze cu directorul Park Joon Hwa. El va juca rolul unui actor, alaturi de Yoo In Na, care are rolul unei actrițe populare.

Distribuția și echipa s-au bucurat de atmosfera prietenoasă. Toți s-au distrat în timpul filmărilor datorită personalității lui Jang Ki Yong. Ei, de asemenea, și-au exprimat admirația pentru actorul talentat ce a reușit să impresioneze pe platourile de filmare. Echipa a aprobat alegerea lui Jang Ki Yong pentru un rol cameo. În schimb, actorul a mulțumit regizorului pentru munca lui grea. El a spus că, deși au fost doar câteva scene, el s-a bucurat cu adevărat, exprimându-și sprijinul pentru dramă.

Regizorul Park și-a exprimat mulțumirile sincere pentru că a fost de acord să participe, și a menționat că a fost fericit să lucreze cu el. „Touch Your Heart” va avea premiera pe 6 februarie. Spectatorii pot viziona drama pe TVN.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s