„I Hate You Juliet” lansează un prim teaser captivant cu Hongki și Jung Hye Sung

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and outdoor

Lee Hongki din FT Island și Jung Hye Sung vor prezenta o poveste romantică și captivantă dintre un superstar și o studentă care se întâlnesc întâmplător și sunt implicați în tot felul de aventuri interesante.

Hongki din FT Island revine după mult timp într-un rol principal în webdrama „I Hate You Juliet„. Serialul este pre-produs și filmările au avut loc la finele anului 2018.

Ce se poate întâmpla atunci când un superstar merge la universitate? Aparent, tot felul de lucruri interesante. Trailerul webdramei care va fi difuzată din 14 februarie îi prezintă pe starul  de top Cha Yool (Lee Hongki) și pe studenta la dramaturgie Gu Na Ra (Jung Hye Sung), care merg la aceeași universitate de arte, în timpul mai multor întâlniri ciudate. În primul rând, ei aproape se înneacă împreună după ce au participat la o petrecere cu stil.

Apoi îi revedem în campusul universității la care merg amândoi și se pare că în urma accidentului  Cha Yool poate auzi de la distanță bătăile inimii lui Gu Na Ra și este disperat, simțind că o ia razna. Cha Yool pare obsedat să o evite pe Gu Na Ra, așa că întâlnirile lor sunt comice. La final, descoperim că defapt starul și colega lui de la facultate au fost duși la același spital după incidentul în care erau să se înnece amândoi, și că tânăra defapt îl cam place pe acesta, după modul în care îl privește în timp ce acesta doarme.

Resultado de imagen para 너미워줄리엣

După cum spuneam, webdrama va fi difuzată din 14 februarie pe platforma online Oksusu.

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s