Park Bom, Minzy și CL o încurajează pe Sandara Park după ce a primit postul de MC pentru „Video Star”

2NE1 Warms Hearts As Park Bom, Minzy, And CL All Send Congratulations Messages To New “Video Star” MC Sandara Park

2NE1 a încântat fanii cu sprijinul reciproc!

A fost recent anunțată că Sandara Park a fost selectată ca MC la talk-show-ul de pe postul MBC „Video Star„,  iar emisiunea a dezvăluit în premieră videoclipuri din partea prietenilor Darei, care i-au trimis felicitări.

Lista celebrităților îi include pe: Honey Lee, Eunhyuk din Super Junior, fratele ei ThunderJang Ki Yong, WINNER, Lee Soo Hyun din duo-ul Akdong Musician, Ryan Bang, DinDin, iKON, Bada și Gummy.

Pe 4 februarie, un ultim videoclip care o încuraja pe Dara a apărut. Acest videoclip conținea mesaje de susținere din partea lui Park Bom, Minzy și CL!

Fiecare membră 2NE1 a trimis un videoclip separat de încurajare. Videoclipul începe cu Park Bom și Minzy, care se introduc. Pe urmă, Minzy a spus „Îmi place să mă uit la ‘Video Star,’” și Park Bom a continuat în propriul clip “Am aflat că Sandara Parka devenit MC la ‘Video Star’! Yay!” Amândouă au continuat cu felicitările.

CL a terminat mesajul cu „Dara, felicitări pentru postul de MC la ‘Video Star’!” Ea a dorit să ureze un an nou fericit și celorlalţi prezentatori, Park So HyunKim Sook și Park Na Rae dar și telespectatorilor. „De asemenea, te rog să mă inviți în emisiune!” a adăugat cu un zâmbet.

Sandara Park a împărtășit videoclipul pe twitter cu următorul mesaj: “Mulțumesc ~ fetele mele!!! Un an nou fericit Blackjacks!!”

Mai jos puteți vedea întreaga listă cu videoclipuri de încurajare:

 

Următorul episod din “Video Star,” care o include pe Sandara Park și ceremonia de inițiere o să fie pe data de 5 februarie  la ora 20:00.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s