„Dazzling” („The Light in Your Eyes”) lansează un trailer extins

K-Drama „Dazzling” („The Light in Your Eyes”) oferă 8 minute în care putem înțelege mai bine povestea interpretată de  Kim Hye JaHan Ji MinNam Joo Hyuk și Son Ho Joon.

Serialul a atras la început atenția datorită prezenței lui  Nam Joo Hyuk  în rolul principal masculin. Apoi castingul a fost completat cu alți actori foarte iubiti din Coreea de Sud:  Kim Hye Ja, Han Ji Min, Son Ho Joon.

Privind noul trailer, care conține inclusiv secvențe de la filmări, înțelegem puțin mai bine și povestea pe care o vor spune aceștia. Han Ji Min este anunțată că o rudă a sa a murit și este disperată. Ea întoarce ceasul înapoi și brusc se întoarce în timp, înainte de ziua accidentului. Apoi, din cauza acestui incident, se trezește a doua zi și constată că a îmbătrânit brusc. Rolul său va fi aici preluat de actrița veterană Kim Hye Ja.  Nemairușind să dea timpul înapoi, personajul principal feminin părăsește casa familiei dar rămâne aproape de rudele sale, fără a le dezvălui faptul că a devenit brusc o bătrânică.

Nam Joo Hyuk este un vânzător de la magazinul alimentar și din secvențe ale trecutului personajului său descoperim că și el a trecut printr-o tragedie în viață, care l-a făcut să renunțe la un viitor de succes pentru a deveni genul de pierde-vară.

„The Light in Your Eyes” va avea premiera în 11 februarie.

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s