3 motive pentru a urmări noua drama tvN, „Touch Your Heart”

3 Things To Look Forward To In Upcoming tvN Drama “Touch Your Heart”

Drama „Touch Your Heart va avea premiera azi, aşa că mai jos sunt trei motive pentru care merita urmărită!

„Touch Your Heart” este o comedie romantică în care ne este prezentată povestea avocatului perfecționist Kwon Jung Rok (interpretat de Lee Dong Wook) și actriței de top a Coreei, Oh Yoon Seo (interpretata de Yoo In Na) după ce a terminat să lucreze pentru el sub o identitate falsa.

  1. Reuniunea lui Lee Dong Wook și Yoo In Na + chimia lor explozivă

Toată lumea a așteptat reuniunea cuplului din Goblin. Mulți speră că de data aceasta, dragostea lor va trece printr-un proces armonios, spre deosebire de drama lor anterioară, în care îngerul morții (Lee Dong Wook) și proprietara ciudata a restaurantului de pui (Yoo In Na) au avut un sfârșit tragic.

  1. O listă impresionantă cu actori cu multa experiență

Nu numai că spectatorii așteaptă cu nerăbdare chimia între Lee Dong Wook și Yoo In Na, dar aceasta dramă va avea și o listă de actori  atractivă, inclusiv Lee Sang WooSon Sung Yoon, Oh Jung SeShim Hyung Tak, Jang So Yeon, Park Ji Hwan și Lee Joon Hyuk.

În special, în primul episod, membrii agenției Always Law Firm şi celei a lui Yoo In Na vor aduce zâmbetul pe buze spectatorilor. Oh Jung Se va scoate în evidență experiența sa comică, în timp ce Lee Joon Hyuk și Shim Hyung Tak vor portretiza personaje unice cu expresii verbale pline de umor. De asemenea, Jang So Yeon își va arăta farmecul ca secretar veteran în timp ce Oh Eui Sik îl va interpreta pe fratele manager al lui Yoo In Na.

  1. Comedie romantică, care nu a mai fost văzută vreodată

Yoo In Na va da o energie plăcută interpretând nevinovata și minunata stea de top Oh Yoon Seo, care este pusă în situația comică de a lucra ca un secretar. Mai mult, regizorul Park Joon Hwa este de așteptat să-i facă pe spectatori să râdă prin sunete și efecte vizuale animate, creând o comedie romantică unică, care vă va face să așteptați difuzarea ei miercurea și joia.

„Touch Your Heart” va avea premiera pe 6 februarie la ora 9:30 (ora Coreei) și va fi disponibilă pe Viki.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s