Jung Hye Sung și Lee Hongki din FT Island s-au lăudat reciproc și au povestit cât de bine s-au înțeles la filmări

Jung Hye Sung și Lee Hongki au participat la conferința de lansare a webdramei originale oksusu intitulată “I Hate You! Juliet”.

Serialul este pre-produs iar filmările s-au încheiat la finele anului trecut. Este primul rol principal pe care Hongki îl are într-o serie după foarte mult timp.

În cadrul conferinței, cei doi actori și-au împărtășit impresiile unul despre celălalt și au vorbit despre cum a fost să lucreze împreună. Jung Hye Sung a spus: „M-am uitat la scenariu și am avut dubii cu privire la unele părți, dar când am fost la filmări a mers strună și a fost distractiv să jucăm. El (Hongki) m-a învățat multe cuvinte la modă, deoarece le știe pe toate. Lucrurile astea au facut destul de distractive filmarile.”

Ea a adăugat: „Au existat o mulțime de replici care erau atît de serioase încât nu eram sigură că le voi putea rosti. Dar pentru că el a fost un partener atât de bun, am putut să le spun fără ezitare”.

Lee Hongki a povestit: „Am fost la aceeași agenție, dar nu ne-am văzut niciodată. Când ne-am întâlnit pentru această drama, prima mea impresie despre ea a fost că este „prințesa de gheață”. Dar adevărul este că are multă energie. Când am văzut-o atât de atentă la lucruri, mi-a fost ușor să mă simt în largul meu lângă ea.”

Jung Hye Sung a avut o primă impresie asemănătoare despre colegul ei, spunând: „Când ne-am întâlnit prima oară la citirea scenariului, a avut o imagine cool pentru că eu sunt timidă, nu știam sigur ce să fac. Dar când am început să filmăm, s-a dovedit a fi o persoană caldă. Îi respect foarte mult pe colegii mei și aceștia m-au ajutat foarte mult în timpul filmărilor.”

„I Hate You Juliet” este un serial despre un star de top (Lee Hongki) și o studentă cu o personalitate uimitoare (Jung Hye Sung) care încep o poveste de dragoste în timp ce  studiază la universitate împreună. Premiera dramei va avea loc pe 14 februarie prin intermediul canalului online SK oksusu.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s