Beenzino s-a gândit să rămână în armată + menționează vedetele cu care s-a întâlnit acolo

Beenzino mai are puțin și va reveni în viața civilă.

Deși mai are puțin timp rămas din serviciul militar obligatoriu, Beenzino nu este încă un om liber de armată. El a salutat fanii printr-o transmisie live pe Instagram. Beenzino și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că va fi lăsat la vatră curând. El a spus cu sinceritate: „Acum că sunt pe punctul de a fi eliberat, mă simt pierdut și confuz. De asemenea, mi-e frică acum că voi pleca.” De asemenea, el a vorbit despre teama că va trebui să primească din nou recunoaștere în hip hop, dar a adăugat că nu trebuie neapărat să fie recunoscut de alții.

Beenzino a continuat: „Oare voi putea să mă descurc după plecarea mea? Ar trebui să stau? Ar trebui să devin sergent de personal? Dacă aș deveni sergent de personal, m-am gândit: „Nu voi fi primul (printre celebrități) să merg pe acea cale?”

Cu toate acestea, a adăugat el: „Dar Stefanie mi-a spus să nu o fac. Grija ei s-a încheiat deja. Ea m-a întrebat cum aș putea să îi fac asta unei gomshin (o persoană a cărei jumătate se află în armată)”, afirmându-și afecțiunea față deprietena lui, modelul Stefanie Michova.

Beenzino a povestit și despre vedetele cu care s-a mai întâlnit în timpul serviciului militar,  cum ar fi Taeyang și Daesung din Bing BangJoo Won și Go Kyung Pyo. În timp ce vorbea despre ei a întrebat:  “Nu știți despre Goon Bang?” care este numele “Grupului de idoli din armată” format din el și celelalte vedete mai sus menționate.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s