Rapperul Loco a fost condus la armată de familia AOMG + imagini

Nu puteam rata aceste momente drăguțe de despărțire, deoarece simpaticul Loco ne va părăsi pentru ceva timp. Vedeta își va efectua serviciul militar obligatoriu în cadrul poliției și a mers în 7 februarie la centrul de pregătire din Nonsan.

Loco nu a fost lăsat singur înainte de înrolare și colegii lui din agenția AOMG au fost alături de el până în ultimul moment de viață civilă. Imaginile  îi arată pe prietenii lui Loco Simon DGrayWoo Won Jae, care l-au însoțit până la intrarea centrului din Nonsan, unde se afla și presa.

Gray a postat pe contul său de Instagram o filmare în care arată cum toată lumea îl îmbrățișează pe Loco și cum își fac semn cu mână la despărțire, în fundal auziduse-se mesaje din partea băieților cu „te iubesc” (după care mulți au izbucnit în râs).

View this post on Instagram

잘댕겨와👋🏻 @satgotloco 💛

A post shared by GRAY | 그레이 (@callmegray) on

În ziua înrolării sale, Loco a lansat albumul ‘Hello‘ și MV-ul „It’s Been A While” în colaborare cu Zion.T în care Loco se lasă tuns de Zion.T în timp ce vorbesc despre o revedere după multă vreme și povestește că pleacă în armată, dezvăluind chiar și unitatea unde se va înrola și data evenimentului:

Îi dorim armată ușoară!

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s