6 motive pentru care trupa BTS a devenit cunoscută în întreaga lume

Imagine similară

Odată cu trecerea anilor, trupa BTS a devenit cunoscută la nivel mondial și mulți se întreabă care este secretul din spatele succesului său.

BTS este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari superstaruri pe care scena k-pop le-a văzut vreodată. În numai șase ani de la debut, ce a făcut acest grup de băieți să atingă un astfel de succes? În afară de talentul pur și frumusețea exterioară, acești șase factori au contribuit la procesul în urma căruia, băieţii au devenit vedete internaționale.

1. BTS nu a avut niciun scandal

Pentru idolii k-pop, scandalurile romantice sunt greu de evitat, mai ales când fandomul trupei este în creştere. Nu numai că zvonurile cu privire la potenţiale relaţii romantice nu sunt foarte benefice pentru reputația unui grup, dar controversele sau scandalurile le pot afecta faima destul de mult, iar BTS a avut foarte puține scandaluri, deoarece trupa este dedicată muncii sale.
Când un reporter i-a întrebat pe membrii BTS despre iubitele lor, RM a răspuns: „Avem mii de prietene astăzi aici, în Microsoft Arena, deci nu trebuie să vă faceți griji. „

2. Membrii își produc singuri cântecele

Producătorul Bang Shi Hyuk și-a dat seama, pe măsură ce a pus laolaltă toți acești membrii talentați, că merită să-și împărtășească geniul muzical cu toată lumea. De aceea, spre deosebire de unele grupuri care apelează la producători pentru a crea melodii, membrii BTS participă la producția albumelor lor. Băieţii sunt buni la cântat, dans și producție, astfel, oferind grupului o culoare artistică nouă.

3. Băieţii sunt buni la toate

Conceptul unui grup k-pop este de a diviza membrii pe diferite categorii, la care aceştia se pricep cel mai bine. De exemplu, unii membri vor fi rapperi, unii vor fi dansatori, iar alții  – vocaliști. De fapt, există chiar și o „categorie vizuală” în anumite grupuri, pentru membrii care nu au o abilitate de bază, dar sunt extrem de frumoși. În cazul BTS, toți cei șapte membri se încadrează în toate tipurile de categorii. Membrii exersează din greu pentru ca oricine din grup să poată cânta, face rap, dansa și, de asemenea, arată bine oricând.

4. BTS interacționează în mod constant cu fanii

În timp ce fanii sunt factorul cel mai important în succesul oricărui grup, ei sunt, adesea, trecuți cu vederea. La fel cum fanii susțin băieții necondiționat, BTS pun ARMY pe primul loc, încercând în mod constant să comunice cu ei. Membrii sunt activi pe Twitter, folosind platforma socială pentru a fi mai aproape de fanii lor. Membrii BTS sunt mereu, în mod deschis, apreciați și sprijiniți de ARMY. Această loialitate și încredere puternică între grupul de băieți și fandomul lor, au adus trupa pe culmile succesului. Fără fani, niciun grup k-pop nu poate exista. BTS înțelege acest lucru și se asigură că ARMY sunt fericiți.

5. BTS a participat la emisiuni în afara Coreei

Mulțumită lui RM, care vorbește engleza fluent, BTS nu a întâmpinat probleme în timpul emisiunilor TV în afara Coreei. Mai mult, deoarece membrii sunt atât de apropiați, e o plăcere să-i urmăreştiPrin ultimele lor apariții la The Ellen Show” și la „Late Show cu James Corden”, băieţii au atras milioane de spectatori noi ce le-au deveni fani, deşi, poate habar nu aveau de această trupă din Coreea de Sud.

6. BTS lansează o grămade de videoclipuri muzicale, filmări din spatele scenei și multe altele

Big Hit Entertainment încarcă întotdeauna o mulțime de videoclipuri pe care le urmărim cu sufletul la gură și prin care rămânem mereu conectați cu BTS. Pentru ca videoclipurile lor să fie accesibile unui public mai larg, cele mai multe dintre ele conțin subtitrări în limba engleză. Această dedicație pentru a oferi un conținut de calitate, a dus grupul pe calea spre succes.

Sursa

Reclame